tablet etkinleştirme ekranı ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nht268
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar gönderilen dökumanlarlarda hep aktivasyon ekranı ekteki gibi ama bendeki öğretmen ve öğrenci tabletlerinin hiçbirinde böyle bir ekranla karşılaşmadım. Sadece kullanıcı adı ve şifre soran bir ekranda tc kimlik no ve eba şifrelerini giriyorum, aktivasyon başarılı deyip normal olarak açılıyor. Arkadaşlar bu ekrandaki gibi bulut, wifi simgesinin yeşile dönmesi,solda kullanıcının isminin yazması gibi şeylerden bahsediyorlar ama bende hiç birinde böyle birşeyler yok. Ayrıca eba dosya uygulamasını yüklüyorum onda da bu tablet hiç bir öğrenci veya öğretmene kayıtlı değildir gibi bişeyler yazıyor. Bendekilerde mi bir sorun var, yeniler böyle mi geliyor yoksa???

Ekli dosyalar

• etkin.jpg
    etkin.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 1,216
hocam bende aynı 15 tane öğretmen tableti etkinleştirdim dediğiniz gibi ekran geldi bende anlatılanlar gibi değil ekran görüntüsü

hocam onlar eski dökümanlar sanırım vestel tablet ekranı.
siz pybs.eba.gov.tr adresinde sol menüde yardım kısmında sunular var onları inceleyin size yardımcı olacaktır.
herkes bir eba şifresi edinecek tc ile birlikte active edeceksiniz.çok karışık bir ekran yok ki zaten.
öğretmenler mebbis şifreleri yardımıyla eba şifresi alacaklar.
öğrencilere ise siz eba.gov.tr/ogrencisifre adresinden şifre tanımlayacaksınız.

Sorun yok hocam, bize gelen tabletleri de geçen hafta aktive ettik. Ekran bunlar gibi değil. Dediğiniz gibi sadece kullanıcı adı, şifre istiyor. Aktivasyon başarılı diyor. Fakat ben pybs de göremiyorum aktive olanları. Sizde de durum böyle mi acaba?

pybs yapım aşamasında diyorlar. ben de göremiyorum.sorun var sitede.
arıza kaydı giriyorum.sonra bakıyorum arıza kaydı yok görünüyor.

Tüm yardım dökümanlarında da aynı ekran görüntüsünü görünce huylanmıştım bizde sorun var diye :)
Geçen hafta 50 öğretmen tableti etkinleştirdim, bugünde 58 öğrenci girişi yaptık pybs.eba da hiçbiri görünmüyor.

nht268' Alıntı:
Tüm yardım dökümanlarında da aynı ekran görüntüsünü görünce huylanmıştım bizde sorun var diye :)
Geçen hafta 50 öğretmen tableti etkinleştirdim, bugünde 58 öğrenci girişi yaptık pybs.eba da hiçbiri görünmüyor.

öğretmen tabletlerini nasıl etkinleştirdiniz hocam? verilen kişinin mebbis şifresi falan gerekmiyormu?

BBNET
Geri