Tablet ekranını akıllı tahtaya yansıtmak mümkün mu

Kodla Büyü

germosa

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,

Okulumuza tabletler yeni geldi bu soru bana sıkça geliyor. İlk aklıma teamviever geldi ama randımanlı olmaz diye düşündüm. Acaba sizin bu konuda bir çözümünü veya önerimiz var mi?

Teşekkürler.

fatih-tablet-f281/akilli-tahta-tablet-baglantisi-t121797-15.html
şöyle bir başlık vardı daha önce.

ayrıca yeni gelen tabletlerde (e-tab 5) v sınıf tahta uygulaması var. bu yazılım tabletlerde hazır var. tahtaya da eklediğim programları kuruyoruz sanırım. ancak ben bağlantı yapamadım.
öğretmen tabletinden dersi başlatıyorum. çıkan kodu tahtadaki ve öğrenci tabletindeki v sınıf uygulamasına yazıyorum ama her sefer, ders bulunamadı diyor. bu v sınıfı kullanan var mı ?

Ekli dosyalar

etab5 ile ben denedim oluyor. tablet ve tahtanın aynı ağda olması lazım bulması için. şu günlerde access pointler kapalı siz oyuzden dersi bulamadınız belki de.

Etkileşimli tahta normal kablolu fiber. Tabletler ise normal bi tp link access point. Galiba ip yi tamamen aynı yerden almaları lazım sizinki çalışıyorsa hocam

Evdeki bilgisayarıma V-Sınıf programını kurdum, çalıştırdım. Aynı kablosuz ağıma tableti de bağlayıp, v-sınıf uygulamasına çalıştırıp, ders oluşturup, başlattım. Ekrana gelen ders kodunu bilgisayardaki v-sınıf programına girdim, tabletimde etkileşimli tahtaya bağlısınız yazısı çıktı.
Tabletimi kullanarak bir şeyler yaptım ancak öğrenci tabletleri olmadığı için öğrenci yönetimiyle ilgili bir şeyler yapamadım. Bilgisayarımın ekran görüntüsünü tabletime alabiliyoruz, kendi öğrencilerden birinin ekran görüntüsünü bilgisayara yollamak mümkün.
Uzaktan yönetim diye bir şey var. Tableti fare ve klavye gibi kullanarak bilgisayarı kontrol etmeye izin veriyor ama pek sağlıklı değil, birkaç tıklama, yazma vs. yapınca işlevsiz hale geçiyor.
Tabletin görüntüsünü ekrana simültane gönderme diye bir şey yok sanırım, ya da ben bulamadım.
Uygulamanın ana amacı tabletleri kontrol etmek sanırım. Ancak yine de hiç yoktan iyidir.

Mahalli Fatih Projesi Sınıf Yönetim kursları başladığı zaman durum tam anlamıyla ortaya çıkardı.

BBNET
Geri