tablet eba sistemine giriş

Kodla Büyü
ikinci sorunun cevabını buldum mdm@eba yada tablet@eba dan ediniliyormuş 1. soru için cvp yada çözüm bulan varmı

arkadaşlar pybs2 ye de giriş yapamıyoruz. mebbis şifresi ile giriş yapmaya çalıştım olmuyor. başka bi şifre mi almamız gerekiyor.

Okulunuza tablet dağıtım şirket temsilcisinin pybs giriş şifresi vermesi gerekiyor. Eğer yok ise il koordinatörü iletişim kurmalisiniz

aydınDr' Alıntı:
Okulunuza tablet dağıtım şirket temsilcisinin pybs giriş şifresi vermesi gerekiyor. Eğer yok ise il koordinatörü iletişim kurmalisiniz
bu şifre her kurum için ayrı mı? yoksa standart bi şifre mi var hocam.

yusuf0686' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Hocam tablet.eba gov.tr kullanılımıyor bildiğim kadarıyla pybs yi kullanın.
pybs nin şifresi yok okulda tablet dağımları yapamadım yarına kaldı

tablet.eba.gov.tr ilk dağıtılan Vestel tabletler için kullanılan bir site.
pybs ise yenisi, kurum mailiniz ile bunu talep edebilirsiniz. İl koordinatörünüze de sorabilirsiniz.

aydınDr' Alıntı:
denizci' Alıntı:
aydınDr' Alıntı:

her kurum/okul için ayrı bir şifre verilmektedir.

il koordinatörüne sordum ellerinde yokmuş böyle bir şifre. okul idaresinin de verilip verilmediğinden haberleri yok. telpa dan istemeyi düşünüyorum ama telefonla mı yoksa maille mi istemem gerekiyor acaba. istanbul için maili bilen var mı?

denizci' Alıntı:
aydınDr' Alıntı:
denizci' Alıntı:
aydınDr' Alıntı:

her kurum/okul için ayrı bir şifre verilmektedir.

il koordinatörüne sordum ellerinde yokmuş böyle bir şifre. okul idaresinin de verilip verilmediğinden haberleri yok. telpa dan istemeyi düşünüyorum ama telefonla mı yoksa maille mi istemem gerekiyor acaba. istanbul için maili bilen var mı?
tablet@ebe.gov.tr ve mdm@eba.gov.tr den pybs şifresi talep edebilirsiniz

BBNET
Geri