tablet.eba sistem çalışmıyor

Kodla Büyü

ozzzzz80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar gm tabletler dağıtıldıktan itibaren Vestel lerle aynı sistemi kullandığımız tablet.eba gov sistem çalışmaz oldu. tablet eşleştire tıklıyorum giriyor ama öğrenci tabletleri sekmesi çalışmıyor. öğretmen tabletleri görüntüleniyor sadece ve "Eşleştirmeyi kaldır" butonuda çalışmıyor. aynı sorunu yaşayan ya da çözen varmı?

hocam bizde yeni gelen bir öğrenciye Vestel tablet atamak istiyoruz ama çalışmıyor. vesteli mi arasam diye düşünüyorum

nese1982' Alıntı:
hocam bizde yeni gelen bir öğrenciye Vestel tablet atamak istiyoruz ama çalışmıyor. vesteli mi arasam diye düşünüyorum
hocam vestelle irtibata geçtim. bana gönderdikleri mail de sorunun meb kaynaklı olduğunu söylediler. sanırım veri tabanını meb kontrol ediyor.

gülhan35' Alıntı:
sadece vestel tabletler kullanabiliyor orayı gm için öyle bir sistem yok
hocam benim okulumda vestel de var. gm de dağıttım bu hafta. aktifleştirdiklerim tablet.eba.gov da görünüyor. yani vestelin kullandığı sistemle aynı

ozzzzz80' Alıntı:
arkadaşlar gm tabletler dağıtıldıktan itibaren Vestel lerle aynı sistemi kullandığımız tablet.eba gov sistem çalışmaz oldu. tablet eşleştire tıklıyorum giriyor ama öğrenci tabletleri sekmesi çalışmıyor. öğretmen tabletleri görüntüleniyor sadece ve "Eşleştirmeyi kaldır" butonuda çalışmıyor. aynı sorunu yaşayan ya da çözen varmı?
okul idarenize İlçeniz aracılığıyla durumu resmi yazıyla iliniz yenilik ve eğitim teknolojileri bölümüne bildirmelerini söyleyin hocam.
Sizin üzerinize düşen başak bir görev yok şu aşamada

BBNET
Geri