tablet@eba.gov.tr

Kodla Büyü

linuxx

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla tabletlerle ilgili olarak sorunları tablet@eba.gov.tr mail adresine yazıyoruz. fakat bu adrese gönderdiğim hiçbir mail'in cevabı gelmiyor. telpa'yı aradığımda da bana 0800 ile başlayan bir numara verip, fatih projesi ile ilgili bu numara var burayı arayın diyorlar.bu numara da sadece sabit hatlardan aranabiliyor. okulda da sabit hat yok. sizler nasıl yapıyorsunuz acaba?

Maile geç cevap veriyorlar her zaman. Sabir hatla arasan bile hocam en az 5-10 dakika bekletiyorlar. Maalesef böyleler. Ben bir durum olduğunda tutanak oluşturup hemen il koordinatörüne gönderiyorum onlar hallediyor.

yazdığınız yazının yanına bir de "şarz cihazı alacağım kablo alacağım" gibi bir ifade ekleyin.. bakın bakalım nasıl dönüyoırlar

Tabletle ilgili sorunlari derken kastettiginiz sey donanimsal ve ya yazilimsal bir seyse pybs den kayit acip servise gonderin.
Tablet herhangi biri uzerine kayitliysa sifirlayacaksaniz ve baska biri uzerine kayit edecekseniz ve ya baska bir sorun varsa destek@eba.gov.tr ye okul mail adresi uzerinden sorunu anlatan mail atin.hemen geri donuyorlar.en azindan bende oyle oluyor.

Hocam bende destek @eba.gov.tr ye 2 mail attım 1 ay oldu hala tık yok.İletişim numarasını 1 haftadır düzenli olarak arıyorum,açan yok..

Ben de okula nakil gelen öğrencilere yedek tabletlerden verecektim ama önce bu tabletlere kayıtlı eski öğrencilerin kaydının silinmesi gerektiği için bilgilerini hem destek@eba.gov.tr ye hem de tablet@eba.gov.tr ye attım. 1 haftadır pek bir gelişme olmadı. Yeni öğrenciler tablet bekliyor ama eskilerin kayıtlarını silmeden nasıl verebilirim ki?

orhanak' Alıntı:
Hocam bende destek @eba.gov.tr ye 2 mail attım 1 ay oldu hala tık yok.İletişim numarasını 1 haftadır düzenli olarak arıyorum,açan yok..
Hocam benim attigim maillere ayni gun donus oldu hep.okul mail adresiniz aktif mi?.mail belki ulasmiyordur.su siralar mail adreslerinde de sorun var.

erkantuzcu' Alıntı:
Ben de okula nakil gelen öğrencilere yedek tabletlerden verecektim ama önce bu tabletlere kayıtlı eski öğrencilerin kaydının silinmesi gerektiği için bilgilerini hem destek@eba.gov.tr ye hem de tablet@eba.gov.tr ye attım. 1 haftadır pek bir gelişme olmadı. Yeni öğrenciler tablet bekliyor ama eskilerin kayıtlarını silmeden nasıl verebilirim ki?

tablet birey ilişik kesimleri için kurum e-postasından mdm@eba.gov.tr adresine kullanıcının TC no, ad soyad , tablet seri no sunu da içeren ve ilişiğin neden kesilmek istendiğine dair bir e-posta atarsanız, işlem tamamlandığında kurumsal e-posta adresine mutlaka dönüş yapıyorlar.

kaandemiroz' Alıntı:
orhanak' Alıntı:
Hocam benim attigim maillere ayni gun donus oldu hep.okul mail adresiniz aktif mi?.mail belki ulasmiyordur.su siralar mail adreslerinde de sorun var.
Hocam mail aktif diye biliyorum.mailin ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayabiliriz.iletildiğine dair bi bildirim gelmiyor

orhanak' Alıntı:
kaandemiroz' Alıntı:
orhanak' Alıntı:
Hocam mail aktif diye biliyorum.mailin ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayabiliriz.iletildiğine dair bi bildirim gelmiyor

Okul mail adresinizden kendinize ait kişisel mail adresinize mail atabilirsiniz.

kaandemiroz' Alıntı:
orhanak' Alıntı:
kaandemiroz' Alıntı:
orhanak' Alıntı:

Okul mail adresinizden kendinize ait kişisel mail adresinize mail atabilirsiniz.

kendi mailime deneme gönderdim mail geldi.Mdm ye tekrar mail attım bekleyeceğim bakalım

BBNET
Geri