tablet dokunmatik ekran sorunu

Kodla Büyü

emiralemli

Üye
merhabalar okulumuzdaki öğrencilere tabletlerini dağıttık fakat ilk açılışta aktivasyon istememiş ve bir sonraki açılışta dokunmatik ekranlar hiç çalışmıyor. bunun arıza kaydını eba dan nasıl yapacağız. birde şöyle bir sorun var öğrencilerin tabletleri kayıt edilmediği için okulda görünüyor. lütfen yardım teşekkür ederim.

Aynı sorun bizde de oldu. Okul genelinde yüzde 3-4 tablet bu sıkıntıyla geldi. Yedek olan tabletlerle değiştirip elimizde tutuyoruz. Garantiye göndereceğiz. Ama bir çözüm bulan olursa çözümünü buradan paylaşsın. Önemli bir sıkıntı.

servisi aradım dün abartmıyorum tam 20-25 dk bekledim bi tane Allahın kulu cevaplamadı yaa...nasıl iştir bu! belki ona göndermeden halledebiliriz die..malesef gidecek

bahhele' Alıntı:
servisi aradım dün abartmıyorum tam 20-25 dk bekledim bi tane Allahın kulu cevaplamadı yaa...nasıl iştir bu! belki ona göndermeden halledebiliriz die..malesef gidecek

Hocam Servise gönderin orada bir hafta içinde hallediyorlar sorununuzu. Birde ben servisi aradığımda 1-2 dk ancak bekliyorum .Bazı şeyleri abartmayın LÜTFEN:...

delikatliyam' Alıntı:
bahhele' Alıntı:

Hocam Servise gönderin orada bir hafta içinde hallediyorlar sorununuzu. Birde ben servisi aradığımda 1-2 dk ancak bekliyorum .Bazı şeyleri abartmayın LÜTFEN:...

Hocam bir iki dakikada cevap veren servisin numarasını verebilir misiniz? Sabahtan beri bağlanmaya çalışıyorum bir Allah'ın kulu açmıyor.

malesef bende ulaşamadığm için direk göndericem artık..telefonlara bakan eden yok telpada

delikatliyam' Alıntı:
bahhele' Alıntı:

bu kendi çapında kendinden emin arkadaş bi tarafımızdan uyduruyo sanıyo heralde bizim söylediklerimizi!!! yaz şuraya o iki dk da açılan telefonuda faydan olsun. atmayla fatmayla olmuo o işler!! ..la havle abartmaymış!

Arkadaşlar elimde bir tablet var. Dokunmatiği çalışmıyor. Reset atıyorum power ve ses arttırmayla işlem bitince aynı şekilde dokunmatik çalışmadan yine açılıyor.
işlemi defalarca denedim.
Servise mi göndersem ?

BBNET
Geri