B BTR_ALİ Üye Mesajlar 6 4 Kasım 2015 #1 Tablet Dağıtım Sonrası yapılacak resmi işlemler nelerdir? Dağıtım formlarını taratıp pybs ye mi aktaracağız? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
Tablet Dağıtım Sonrası yapılacak resmi işlemler nelerdir? Dağıtım formlarını taratıp pybs ye mi aktaracağız? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
ordinaryus Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 4 Kasım 2015 #2 Bu pybs şifrelerini nerden alıyorduk arkadaşlar..?
hmmtklnc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 4 Kasım 2015 #3 hocam il formatöründen alabilirsin. pybs modülüne aktarmana gerek yok çünkü etkinleştirilen tablet otomatik pybs modülüne düşüyor.
hocam il formatöründen alabilirsin. pybs modülüne aktarmana gerek yok çünkü etkinleştirilen tablet otomatik pybs modülüne düşüyor.
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,548 4 Kasım 2015 #4 ordinaryus' Alıntı: Bu pybs şifrelerini nerden alıyorduk arkadaşlar..? Genişletmek için tıkla ... Hocam önceden okul idaresine verilmiş olması gerek, eger yoksa il veya ilçe BT Koordinatörünüzden alabilirsiniz...
ordinaryus' Alıntı: Bu pybs şifrelerini nerden alıyorduk arkadaşlar..? Genişletmek için tıkla ... Hocam önceden okul idaresine verilmiş olması gerek, eger yoksa il veya ilçe BT Koordinatörünüzden alabilirsiniz...