Tablet Arıza Kaydı Yapamıyoruz..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arıza bildirimi yapmak için arayüze girdiğimde garanti sözleşme sayfasını onaylayıp arızalı ürünleri ekle dediğimde "Kayıt bulunamadı, Kayıt silinmiş olabilir." şeklinde uyarı mesajı geliyor.. Tablet arıza kaydında sorun mu var arkadaşlar?

Şu anda arayüz geldi tablet seri no'yu girdim ARA dedim.. Sonuç çıktı lakin arıza nedeninin, kimin gönderdiğinin gibi bilgilerin belirtildiği ekranda onay bekliyor diye ibare var.. Güncelleme falan mı yapıyorlar yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

dengem' Alıntı:
Şu anda arayüz geldi tablet seri no'yu girdim ARA dedim.. Sonuç çıktı lakin arıza nedeninin, kimin gönderdiğinin gibi bilgilerin belirtildiği ekranda onay bekliyor diye ibare var.. Güncelleme falan mı yapıyorlar yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

Ara sıra aynı sorunları yaşıyorum hocam. 1-2 saat sonra tekrar denediğimde normal çalışıyor sistem.

Geçtiğimiz hafta her gün , günde birkaç defa giriş yaptım hep aynı hatayı aldım. giriş yapamadım, tablet bugün servisten geldi :)
ama ben daha giriş yapamadım. şimdi girsem mi girmesem mi bilemiyorum :D

aynen yenile tekrar giriş yap her defasında aynı işlem inat edince sistem çalışıyo :lol:

AZ ÖNCE BENDE GİRİŞ YAPMAYI DENEDİM AMA OLMADI ZATEN SİSTEMDE SADECE ÖĞRETMEN TABLETLERİ KAYITLI GÖRÜNÜYOR ÖĞRENCİ TABLETİ SIFIR DURUMDA BU SORUN SADECE BİZDE Mİ VAR ACABA

zor da olsa yaptım bu sefer de kargo elemanını bekliyoruz.. bakalım ne zaman gelecekler.. ondan sonra da kargo eleman bilgisi girişi için arayüzle cebelleşeceğiz..

ben bunların hiçbirini yapmıyorum,
arıyorum kargoyu gelip alıyorlar, 1 hafta sonra tablet gelmiş oluyor.
sorun olur mu bilmiyorum...

wertyu6' Alıntı:
ben bunların hiçbirini yapmıyorum,
arıyorum kargoyu gelip alıyorlar, 1 hafta sonra tablet gelmiş oluyor.
sorun olur mu bilmiyorum...

Hocam 2 tablet için kayıt girdiğimde boş görünüyor. Ancak pybs ana sayfada tablet eşleştirme bölümünde varlar. Arıza kaydı girmeden göndereceğim bende. Açıklama yazmanız yetiyor mu kutu içine.

Bende artık arıza kaydıyla uğraşmadan doğrudan kargoyu çağırıyorum hocam sıkıntı olmuyor kutunun içine de arızanın nedenini yazıp bırakıyorum mutlaka .

Arıza kayıtla uğraşmayın zaten kayıt açsanızda bakmıyorlar..
Telpayı arayıp durumu izah edin, size tabletleri paketlemeniz için koli gönderecekler..
mng yada yurtiçi kargoya tabletleri güzelce paketleyip götürün içine hangi öğrenciye ait olduğunu ve velisinin iletişim bilgilerini yazın gönderin..1 hafta içerisinde geri dönüş yapıyorlar

BBNET
Geri