tablet aktivasyonu ve bulut

Kodla Büyü

kuzgun

Aktif Üye
Arkadaşlar tablet aktivasyonu ile ilgili sorum olacak.
1. Aktivasyon için bulut çalışıyormu.
2. Bir öğretmenin üstündeki tabletin aktivasyonunu silip başkasına tanımlamak için tablet@eba.gov.tr mi mesaj atmamız gerekiyormu.
teşekürler şimdikten

Merhabalar Arkadaşlar,

Bu Tablet aktivasyon problemleri bitmiyor. Şuanda da tablet sorgulanıyor tekrar aktive edildi diyor ve sürekli olarak ekranda bu yazılar var. tablet@eba.gov.tr ve mdm@eba.gov.tr adreslerine mail attım 2 gün önce ancak hiç bir yanıt alamadım. Önümde 3 tablet var 2 si bu şekilde. Fabrika ayarlarına döndüm ancak aktive etmeye çalışınca yine aynı sorun. bir tanesi de otomatik kayıt 2 hatası veriyor. daha önceden aktive edilmiş tabletlerde böyle problemle karşılaşanlar ne yaptılar yada ne yapıyorlar. garantiye göndermek istemiyorum. zaten kargo firmasına ulaşamıyorum. garantiye gitmeyi bekleyen tabletler var ayrıca.

çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

iyi çalışmalar . . .

Hocam otomatik kayıt 2 hatasıyla ilgili daha önce karşılaştım. Sorunu tableti yeniden başlatıp tekrar şifre girmeyi belki 10-15 kere deneyerek çözebildim.

ben uzun süredir aktivayon şifresi alamıyorum. öğrencinin tc. sini girdikten sonra Hata tekrar deneyiniz diye hata veriyor.sizde durumlur nusılacaba.

ben suanda sürekli deniyorum 15-20 -30 kere denemişimdir belki 1 tablet de otomatik kayıt 2 hatası var
diğerlerinde de tekrar aktive edildi deyip duruyor

okulun kadrolu öğretmeninin şifresiyle giriyorum. öğrecilere şifre alamadık bir türlü. hata veriyor.

9 aralıkta kişisel mail adresimden mdm@eba.gov.tr adresine mail atmıştım. 17 aralıkta cevap yazmışlar.
-----------------------------------------------------------------
Merhaba,
Sorununuzu meb uzantılı bir mail adresinden gönderir misiniz. Kişisel mail adresiyle işlem yapamıyoruz.
İyi Günler.
-----------------------------------------------------------------
aynı gün kurum mail adresinden tekrar mail attım. şuan aktivasyon problemleri devam ediyor ve yenileri ekleniyor. Artık öğrencilere siz kendiniz deneyin diyorum. olurda bi cevap gelirse o zaman tekrar denerim aktivasyonu ancak şuan aktivasyon yapılmıyor.en azından ben yapamadım. kaç kere denedim bilmiyorum.

merhaba sayın hocalarım benim sıkıntım da bi tabletin kullanıcı kaydını sildirdik tekrar başka bir kayıt yapmak istiyorum ama internete bağlanıyorum tablet sürekli kapanıyor kapanmadan yazayım hemen diyorum yetişemiyorum delirecem valla kaç oldu sizin başınıza da geldi mi ne yapmam lazım

BBNET
Geri