Tablet Aktivasyon Sorunu

Kodla Büyü

black82

Site Gezgini
Öğrenci tableti giriş ekranında "Tablet Sorgulanıyor ", "Tablet tekrar aktive edildi" mesajları sürekli tekrarlanıyor. Servise gönderdim hata bulunamadı diye geri göndermişler. Bu hata ile karşılaşan var mı?

aynı sorun bende de var hocam. ben de aynı nedenden gönderdim, tablete müdahele etmeden geri göndermişler. ben de geri gönderdim. şimdi başka bir tablette de aynı sorun var. bunun kaynağı nedir çok merak ediyorum.

Bende ikinci kez gönderdim. Sorunun ayrıntılı olarak tekrar yazdım umarım aynı şekilde yollamazlar.

Tabletlerimizden bir tanesini dokunmatik problemi yüzünden servise göndermiştik. bugün geldi ancak açılışta kurum ilk kayıt ekranı geliyor. internet bağlantısını yaptıktan sonra da kurum ilk kayıt yazıyor ekranda , bir şeyler yapmaya çalışıyor, bekliyor sonrada cihaz bulutta bulunamadı yazıyor. Çözümü nasıl olacak bunun bilen var mı acaba?

desertrose' Alıntı:
Tabletlerimizden bir tanesini dokunmatik problemi yüzünden servise göndermiştik. bugün geldi ancak açılışta kurum ilk kayıt ekranı geliyor. internet bağlantısını yaptıktan sonra da kurum ilk kayıt yazıyor ekranda , bir şeyler yapmaya çalışıyor, bekliyor sonrada cihaz bulutta bulunamadı yazıyor. Çözümü nasıl olacak bunun bilen var mı acaba?
güncell

BBNET
Geri