imercan Aktif Üye Mesajlar 176 9 Haziran 2014 #1 Öğretmen tabletini sıfırladım MDM ekranında aktivasyon yaparken HATA: HATA: EBA İletişim Hatası hatasını alıyorum problem eba sunucularında mı acaba aynı sorunla karşılaşanlar varmı ya da bir çözümü var mı?
Öğretmen tabletini sıfırladım MDM ekranında aktivasyon yaparken HATA: HATA: EBA İletişim Hatası hatasını alıyorum problem eba sunucularında mı acaba aynı sorunla karşılaşanlar varmı ya da bir çözümü var mı?
B bağan Üye Mesajlar 22 9 Haziran 2014 #2 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI bende aldım aynı hatayı sanırım ebada sıkıntı var çünkü bilgisayardan ebaya giremiyorum
Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI bende aldım aynı hatayı sanırım ebada sıkıntı var çünkü bilgisayardan ebaya giremiyorum
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,924 9 Haziran 2014 #3 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI eba iptal.. Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı. hatası veriyor
yasarcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,003 9 Haziran 2014 #4 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI EBA da problem var sanırım normal olarak girişte yapamıyoruz zaman aşımı hatası veriyor
Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI EBA da problem var sanırım normal olarak girişte yapamıyoruz zaman aşımı hatası veriyor
B bağan Üye Mesajlar 22 9 Haziran 2014 #5 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI eba girilebiliyor
imercan Aktif Üye Mesajlar 176 9 Haziran 2014 #6 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI Kullanıcı girişi yapılamıyor.
I ilyas33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,384 9 Haziran 2014 #7 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI ağ aktif değil diyor aktivasyon yapacam ama ağı görmüyor
bulotra Üye Mesajlar 24 11 Haziran 2014 #8 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI ilgili birimle telefonda görüştüm serverlarda sorun varmış ancak haftaya düzelir dediler.
Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI ilgili birimle telefonda görüştüm serverlarda sorun varmış ancak haftaya düzelir dediler.
imercan Aktif Üye Mesajlar 176 12 Haziran 2014 #9 Re: TABLET AKTİVASYON EBA İLETİŞİM HATASI EBA açıldı arkadaşlar bilginize.
Bilişimci10 Aktif Üye Mesajlar 167 12 Haziran 2014 #10 bende giriş yapabiliyorum artık şifremle. daha önce bir tabletin aktivasyonunun kaldırılmasıyla ilgili mail atmıştım. aktivasyonu kaldırıldı dediler. ama hala hata:tekrar deneyiniz uyarısı. yaz tatili de geliyor. öncesinde bir halledebilseydik.
bende giriş yapabiliyorum artık şifremle. daha önce bir tabletin aktivasyonunun kaldırılmasıyla ilgili mail atmıştım. aktivasyonu kaldırıldı dediler. ama hala hata:tekrar deneyiniz uyarısı. yaz tatili de geliyor. öncesinde bir halledebilseydik.