Tablet Activasyon ekranı Gelmiyor. Lütfen yardım!

Kodla Büyü

gelecektr

Aktif Üye
Tablette internet bağlantısı devamlı kesilince bende çare olarak fabrika ayarlarına dönmekte buldum. Ancak dönmez olaydım. Şimdi Aktive et ekranı gelmiyor. Üç gündür böylece duruyor. Bu işlemi evde yapıyorum.
Buna çözüm bulan var mı?

Defalarca Hard Reset(yani power tuşu ve ses artırma tuşuna basma sonraki işlemler) yapın. İllaki gelecektir.

WPA şifreleme, ancak okulda başka problemli tabletler de var. Onları da fabrika ayarlarına döndürmüyorum. Aynı sorun onlarda da olur düşüncesiyle.

dün aynısını yaşadım. mdm tarafında tablet aktivasyonlu göründüğü için aktivasyon ekranı gelmiyordu.
fabrika imajı attım rootladım mdm yi kaldırdım verdim :)

ademola' Alıntı:
dün aynısını yaşadım. mdm tarafında tablet aktivasyonlu göründüğü için aktivasyon ekranı gelmiyordu.

işte bu fabrika imaj vasıl atılıyor, root nasıl yapılıor ve msm nasıl kaldırılıyor?
rica etsem öğretseniz.

bomax01' Alıntı:
ademola' Alıntı:

işte bu fabrika imaj vasıl atılıyor, root nasıl yapılıor ve msm nasıl kaldırılıyor?
rica etsem öğretseniz.
il koordinatörünün pybs sayfasında var fabrika imajı General Mobile mdm sihirbazı diye geçiyor adi

ademola' Alıntı:
bomax01' Alıntı:
ademola' Alıntı:

rica etsem öğretseniz.
il koordinatörünün pybs sayfasında var fabrika imajı General Mobile mdm sihirbazı diye geçiyor adi
Lİnk var mıdır hocam?

HOCAM koordinatörünüzden elden teslim alın 900mb falan internette bir kez paylaşıldımı cılkı çıkar onun :) root lu imajlar gezer piyasa da kimden çıkt bu diye de arar bulurlar peşine düşerlerse :)

BBNET
Geri