Emreyt' Alıntı:hocam sisteme arıza girdikten sonra size en yakın mng kargo ile iletişime geçin onlar gelip okuldan alıyorlar tabletleri verirken bir tutanak tutturdum mng kargo görevlisine imzalattım öyle verdim. ücret ödemiyorsunuz tabletler zaten sistemde kayıtlı olduğu için adres yazmanıza gerek kalmıyor direk okula geri geliyor. Göndereceğiniz adres mng kargo görevlisi bilmiyorsa Telpanın istanbuldaki servis adresini verin
brkbldk' Alıntı:Emreyt hocam bizim okulun pybs şifresini tabletler teslim alınırken müdüre vermişler okulun mebbis şifresiymiş ancak hata veriyor girmiyor acaba yeni şifre nerden elde edebiliriz bilginiz var mı?
alpunal' Alıntı:bozuk şarj aletlerini tabletle beraber mi yolluyoruz yoksa sadece şarj aletini yollasak olur mu?
Teşekkür ederim.blackbird27' Alıntı:hocam sadece arızalı parçayı yollayın, gerisine gerek yok...
Soket ucu derken kablodaki uç kısmı mı? Bu kısım garanti kapsamında değil mi? Değilse bile 56 tl çok değil mi? kablonun orjinali nekadar ki olsun olsun 30 tldir. Bizim öğretmenlerden birinin kablosunun ucunda bir kopma-açılma var, şarj etmiyor. Garanti kapsamında değil mi acaba?Emreyt' Alıntı:bir tanesi soket ucunu kırmış onuda 56 tl ücretle yaptılar
Cevap 1: Kişisel görüşüme göre 1 sorunun cevabı evet olabilir.ulu2000' Alıntı:Bu yıl liseye görevlendirildim, garanti ile ilgili 3 sorum olacak:
1. idare garantiye gönderilecek tabletler için "öğrenciler kargoya kendileri versin, kendileri alsın" diyor. Arıza kaydını okul tuttuğuna göre bu süreci öğrencilere devredebilir miyiz? (çok fazla bozuk tablet var)
2. garantiye gönderirken orijinal kutusuna koyma zorunluluğu var mı? kutusunu kaybettim, düzgünce başka kutuya koysam olur mu diyenlere ne diyeyim?
3. bazı öğrenciler tabletin arkasındaki seri no' yu çıkartmış ya da sürtünmeden okunmaz hale gelmiş. Garanti dışı kalmış mıdır?
Öyle saçmalık mı olur ben kılıfıyla birlikte kutusuna koyup gönderiyorum ilk aramamda gelmiyorlar ama nihayetinde gelip okuldan alıyorlar. Böyle giderse evraklarını hazırladıktan sonra öğrenciye vereceğim götürüp kendiniz yollayın diyeceğim çünkü bu kargocular beni uyuz edecek. Eğer Telpa anlaşmasını gözden geçirmezse bu şekilde çok mağdur olacağı kesin. Kargocular sanki babasının hayrına bu işi yapıyor gibi davranıyorlar.serdemir' Alıntı:Ben kargoyu aradım. Bana okuldan almıyoruz siz getireceksiniz, Paketlemeyi de kendiniz şu havalı köpüklerle yapacaksınız dedi.
Evet garantiden çıkar.Eindoforat' Alıntı:Merhabalar. Benim de şöyle bir sorum var. Bir tableti servise gönderdik. Sokette zorlanma olmuş, kullanıcı hatası diye geri yollamışlar. 56 TL ücret istiyorlar. Şimdi bu tablet için 56 TL vermek yerine dışarıda başka bir servise yaptırsak tablet tamamen garantiden çıkar mı acaba?