tablet şarj cihazı

Kodla Büyü

brkbldk

Site Gezgini
Tabletleri dağıttık ama öğrencilerden bazıları şarj olmuyor sıkıntısıyla geliyor, sarj kabloları bozuk
bunu garantiye mi göndermeliyim garanti kabul eder mi öğrenci yenisini gitsin alsın mı ne dersiniz?

garantiye gönderin hocam 3 günde geldi benim tabletler garantiden aynı sorun bizim okulda da var şu ana kadar 8 tablet gönderdim garanti kapsamında yaptılar bir tanesi soket ucunu kırmış onuda 56 tl ücretle yaptılar

Sayın hocam bir de prosedurden biraz bahsedermisiniz. Pybs ye arıza kaydı giriyoruz. Başka neler yapmamız gerekiyor. Öğrenciye yedek tablet vermemiz gerekiyor mu. Şu an dersleri tabletle işlemiyorlar. Garantiye göndereceğimiz adres neresi. Teşekkürler

emreyt kardeşim bu garanti işini nasıl çözdünüz biz arıza kaydı verdik bekliyoruz ne gelen var ne giden
trabzon and. imam hatip lisesine

hocam sisteme arıza girdikten sonra size en yakın mng kargo ile iletişime geçin onlar gelip okuldan alıyorlar tabletleri verirken bir tutanak tutturdum mng kargo görevlisine imzalattım öyle verdim. ücret ödemiyorsunuz tabletler zaten sistemde kayıtlı olduğu için adres yazmanıza gerek kalmıyor direk okula geri geliyor. Göndereceğiniz adres mng kargo görevlisi bilmiyorsa Telpanın istanbuldaki servis adresini verin

Emreyt' Alıntı:
hocam sisteme arıza girdikten sonra size en yakın mng kargo ile iletişime geçin onlar gelip okuldan alıyorlar tabletleri verirken bir tutanak tutturdum mng kargo görevlisine imzalattım öyle verdim. ücret ödemiyorsunuz tabletler zaten sistemde kayıtlı olduğu için adres yazmanıza gerek kalmıyor direk okula geri geliyor. Göndereceğiniz adres mng kargo görevlisi bilmiyorsa Telpanın istanbuldaki servis adresini verin

Mng Kargo görevlisine tutanağı imzalatma mızın nedeni kargoya verdiğinize dahil bir belge olması kargoda kaybolma ihtimaline karşı bir tedbir.

Emreyt hocam bizim okulun pybs şifresini tabletler teslim alınırken müdüre vermişler okulun mebbis şifresiymiş ancak hata veriyor girmiyor acaba yeni şifre nerden elde edebiliriz bilginiz var mı?

brkbldk' Alıntı:
Emreyt hocam bizim okulun pybs şifresini tabletler teslim alınırken müdüre vermişler okulun mebbis şifresiymiş ancak hata veriyor girmiyor acaba yeni şifre nerden elde edebiliriz bilginiz var mı?

İl Bt Koordinatörü ile iletişime geçebilirsin hocam

telpa ile görüştüm mng kargoyu arayın gelip alsınlar dedi
artı arıza kaydı bugün için de çalışmıyo zaten
teşekkürler

Emreyt' Alıntı:
bir tanesi soket ucunu kırmış onuda 56 tl ücretle yaptılar
Soket ucu derken kablodaki uç kısmı mı? Bu kısım garanti kapsamında değil mi? Değilse bile 56 tl çok değil mi? kablonun orjinali nekadar ki olsun olsun 30 tldir. Bizim öğretmenlerden birinin kablosunun ucunda bir kopma-açılma var, şarj etmiyor. Garanti kapsamında değil mi acaba?

Bu yıl liseye görevlendirildim, garanti ile ilgili 3 sorum olacak:

1. idare garantiye gönderilecek tabletler için "öğrenciler kargoya kendileri versin, kendileri alsın" diyor. Arıza kaydını okul tuttuğuna göre bu süreci öğrencilere devredebilir miyiz? (çok fazla bozuk tablet var)

2. garantiye gönderirken orijinal kutusuna koyma zorunluluğu var mı? kutusunu kaybettim, düzgünce başka kutuya koysam olur mu diyenlere ne diyeyim?

3. bazı öğrenciler tabletin arkasındaki seri no' yu çıkartmış ya da sürtünmeden okunmaz hale gelmiş. Garanti dışı kalmış mıdır?

Hocam ben de yeni başladım bu göreve.. Birincisi online arıza kaydı yaparken seri no (IMEI) kutunun üstünden giriyoruz. Gerekli arıza nedenini belirttikten sonra orada bir seçenek var.. bütün aksesuarları ile gönderiyorum diye.. Onu da seçiyorsunuz.. En sonda da kargo görevlisinin adını sisteme giriyorsunuz.. Dolayısıyla sorduğunu bütün sorularda iş yine size kalıyor.. Müdürünüze selam söyleyin.. Öğrencilere pbys'e girip arıza kaydı oluşturamaz... Okul kull. adı ve şifresi giriliyorr.. Bir nevi online da olsa resmi belge değeri var..

ulu2000' Alıntı:
Bu yıl liseye görevlendirildim, garanti ile ilgili 3 sorum olacak:

1. idare garantiye gönderilecek tabletler için "öğrenciler kargoya kendileri versin, kendileri alsın" diyor. Arıza kaydını okul tuttuğuna göre bu süreci öğrencilere devredebilir miyiz? (çok fazla bozuk tablet var)

2. garantiye gönderirken orijinal kutusuna koyma zorunluluğu var mı? kutusunu kaybettim, düzgünce başka kutuya koysam olur mu diyenlere ne diyeyim?

3. bazı öğrenciler tabletin arkasındaki seri no' yu çıkartmış ya da sürtünmeden okunmaz hale gelmiş. Garanti dışı kalmış mıdır?
Cevap 1: Kişisel görüşüme göre 1 sorunun cevabı evet olabilir.
Cevap 2: Normalde kutu istiyorlar eğer orjinal kutusu yoksada sorun değil farklı sağlam bir kutu ile gönderebilirsiniz kutusu olmayanlar için mecburen bu yolu deneyip gönderdim bir şey demediler. :)
Cevap 3: Sisteme tc ile giriş yaptığınızda zaten serino çıkıyor bu sebeple sorun olmayacaktır. Yalnız gönderirken tablet sahibinin okulu sınıfı adresi veli nosu tablet seri nosunu ve arızanın ne olduğunu bir kağıda yazıp kağıdı kutunun içine bırakın. Telpa serviste teslim alırken bu kağıda göre kayıt altına alacaktır.

Ben kargoyu aradım. Bana okuldan almıyoruz siz getireceksiniz, Paketlemeyi de kendiniz şu havalı köpüklerle yapacaksınız dedi.

serdemir' Alıntı:
Ben kargoyu aradım. Bana okuldan almıyoruz siz getireceksiniz, Paketlemeyi de kendiniz şu havalı köpüklerle yapacaksınız dedi.
Öyle saçmalık mı olur ben kılıfıyla birlikte kutusuna koyup gönderiyorum ilk aramamda gelmiyorlar ama nihayetinde gelip okuldan alıyorlar. Böyle giderse evraklarını hazırladıktan sonra öğrenciye vereceğim götürüp kendiniz yollayın diyeceğim çünkü bu kargocular beni uyuz edecek. Eğer Telpa anlaşmasını gözden geçirmezse bu şekilde çok mağdur olacağı kesin. Kargocular sanki babasının hayrına bu işi yapıyor gibi davranıyorlar.

Merhabalar. Benim de şöyle bir sorum var. Bir tableti servise gönderdik. Sokette zorlanma olmuş, kullanıcı hatası diye geri yollamışlar. 56 TL ücret istiyorlar. Şimdi bu tablet için 56 TL vermek yerine dışarıda başka bir servise yaptırsak tablet tamamen garantiden çıkar mı acaba?

Eindoforat' Alıntı:
Merhabalar. Benim de şöyle bir sorum var. Bir tableti servise gönderdik. Sokette zorlanma olmuş, kullanıcı hatası diye geri yollamışlar. 56 TL ücret istiyorlar. Şimdi bu tablet için 56 TL vermek yerine dışarıda başka bir servise yaptırsak tablet tamamen garantiden çıkar mı acaba?
Evet garantiden çıkar.

BBNET
Geri