tablet şarj aletini atan öğrenci

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhh

Üye
öğrenci tabletinin şarj aletini bozuldu diye atmiş farklı şarj aleti kullanırsam şarj girişi bozulur diye ücretiyle yeni şarj aleti istemeyi düşünüyor böyle bir şey mümkün müdür nasıl yapabiliriz? şimdiden teşekkürler

hhh' Alıntı:
nasil isteyeceğiz hocam
telpa servisi arayıp isteyebilirsiniz ben daha dün sipariş ettim. öncelikle ücreti hesap nolarından birine yatırın.
dekontunu dekont@telpa.com a mail atın mailde hangi parçayı istediğinizi ad soyad okul telefon adres bilgilerini verin kargo ile gönderiyorlar.

Ekli dosyalar

hhh' Alıntı:
teşekkur ederim bir sorum daha olacak e tab4 için de sipariş alıyorlar değil mi
alıyorlar ama etab4 sarj aletinin fiyatı tam 2 katı ! beni dün arayıp sordu hocam etab4 için istemişsiniz yalnız oradaki fiyat etab5 için dedi.
dedim farketmez 5 in şarj aleti ile 4ünki aynı. hocam voltaj amper farkı olabilir dedi. olmaz dedim sen gönder. tamam dedi servis.
sabah geldim baktım 2 ataptörde aynı özellikte 2.1a 5v etab5in adaptörü 4 ile aynı özellikte tipleri farklı :)

Re: Ynt: tablet şarj aletini atan öğrenci

Şarj aletlerinin tek kriteri voltaj ve amperaj değildir.
Set off ,,,,, şarj bitiminde voltajın kendiliğinden düşürülmesi ve tampon şarj ile, mevcut şarjın korunması.
Kat off,,,,, şarj esnasında çekilen akımın limitlenmesi ve bataryanın düşük iç direncinden dolayı fazla akım çekerek ısınmasının engellenmesi.
Gibi ek ktiterlerde mevcuttur.Bunlar ise şarj edilen bataryaya göre farklıdır.Dolayısı ile şarj cihazı iç komponentleride farklıdır.

Re: Ynt: tablet şarj aletini atan öğrenci

COBOL' Alıntı:
Şarj aletlerinin tek kriteri voltaj ve amperaj değildir.
Set off ,,,,, şarj bitiminde voltajın kendiliğinden düşürülmesi ve tampon şarj ile, mevcut şarjın korunması.
Kat off,,,,, şarj esnasında çekilen akımın limitlenmesi ve bataryanın düşük iç direncinden dolayı fazla akım çekerek ısınmasının engellenmesi.
Gibi ek ktiterlerde mevcuttur.Bunlar ise şarj edilen bataryaya göre farklıdır.Dolayısı ile şarj cihazı iç komponentleride farklıdır.

bilgiler için teşekkür ederiz hocam, peki etab 4 ve 5 için aynı olduğunu varsayabilir miyiz ?
telefon şarj aletini kullanıyor çocuklar :)

BBNET
Geri