Tablet Şarj Girişi Sorunu

Kodla Büyü

yilmazselcuk55

Aktif Üye
Tabletleri bugün Dağıttım ama bir öğrenci daha sonra gelip şarj girişinde sıkıntı var.Şarj kablosu girişe girmiyor . Bu durumda ne yapmam lazım ?

hocam şarj kablosunu girişi bir defa bastırarak takın. Daha sonra rahatlıkla girdiği göreceksiniz. Bende 6-7 tanesini bu şekilde hallettim.

öğrenci şarj cihazını takarken girişi deforme etmiş. bende şarj etmiyor diye gönderdim. garanti kapsamında yapılıp geldi. hiç uğraşmayın.

her cuma gününü kargo günü ilan ettik.ufak bi sorunda yolluyorum valla servise.şarj girişleri hele komple sorunlu.bi çok çocuk takıp çıkarırken içteki metali ya yamultuyor ya dişleri kırıyor.donanımsal her konuda gönderiyorum.şarjlar bi tek bizde sıkıntılı değilmiş demekki

yilmazselcuk55' Alıntı:
cimcime80' Alıntı:
öğrenci şarj cihazını takarken girişi deforme etmiş. bende şarj etmiyor diye gönderdim. garanti kapsamında yapılıp geldi. hiç uğraşmayın.

Nasıl Gönderiyoruz Hocam peki anlatabilir misiniz ?

arızayı tespit ettikten sonra tabletlerini kendilerinin paketlemesini istiyorum.kutunun içine tabletin seri no ve arızasını yazan birde not ekliyorum. kutunun üzerine telpanın adresini yapıştırıp pysd arıza kaydı oluşturup telpanın anlaşmalı kargo şirketini arıyorum. öğleden sonra alıyorlar.

Arkadaşlar bizde de 2 tane var biri çok nariz deforme olmuş şarj girişindeki yer ikinciside oturmutor bende göndereyim sizin gibi....

BBNET
Geri