Taahhütlü Jet WiFi Modem (avea) Hızı Ne Kadar

Kodla Büyü

melih444

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ttnetin arıza ve hız problemlerinden gına geldi ; aveanın kampanyalarına bakarken ,Taahhütlü Jet WiFi Modem kampanyasını gördüm ancak hızla ilgili tek bir açıklama yok , müşteri hizmetlerini aradım ık mık kem küm sonunda bu konuda bilgisinin olmadığını ve yanlış bilgi vermek istemediğini söyledi.
Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum

Hepsinde hiz iyi ama cabuk bitiyor.24 ay winn kullandim 1 kere bile kapanmadi ama gb lar cabuk bitiyor

hızı nedir arkadaşlar 21 mbps 43 mbps veya yarın alırız 1mbps çıkar avea da biz hız belirtmedik derse işin içinde taahüt de olacak lütfen kullanan arkadaşlar "Taahhütlü Jet WiFi Modem (avea) " yazrlarsa sevinirim

taahhütlü var bende 12 ay. 1 gb 17tl, her gbda 5tl daha biniyor. fatura sınır 52tlydi sanırım. meb personeline özel. muğla fethiye'de 6,7mbpsye kadar çıkıyor. ama kocaeli gebzede 3ü geçmiyor ve arada kesilmeler yaşayabiliyorum. yani yerine göre hızı değişiyor.

benim tahattüt bitti 3g çekiyorsa gayet hızlı 3.5 mb görüyordu sonra ttnet aldım telekoma uzak diye 1mb internet kullanıyorum :S pişmanım aldığıma.. ama kota çok hızlı gidiyor

ben taraftar jet modem kullanıyorum. merkezde isen sıkıntı yaşamazsın. 5 gb hat ücreti ile 30 tl ödüyorum. taraftarı olduğum takımın her attığı gole 100 mb hediye geliyor.
bulabilirsen barcelona al. ben bulamadım tuttuğum takım beşiktaş olduğu için kartalcell aldım.

BBNET
Geri