Taşınabilir Disk Öneriniz?

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar bana bir taşınabilir disk lazım. 2,5" mi olsun 3,5" mi karar veremedim 3,5" fiyatları daha uygun.
Boyut olarakta en az 500 Gb olmalı üstü daha makul olur. 200 TL geçmesin çok para vermek istemiyorum.

Bir öneride bulunursanız sevinirim.

hasari' Alıntı:
Arkadaşlar bana bir taşınabilir disk lazım. 2,5" mi olsun 3,5" mi karar veremedim 3,5" fiyatları daha uygun.
Boyut olarakta en az 500 Gb olmalı üstü daha makul olur. 200 TL geçmesin çok para vermek istemiyorum.

Bir öneride bulunursanız sevinirim.

hasari hocam aağıdakine bir bak istersen uygun geldi bana aynısını kullanıyorum sıkıntı yok
SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk
http://www.vatanbilgisayar.com/productd ... I_ID=38588

hemen hasari hocama yardimci olmak isterim :)
ben arastirdim 2,5 ve 3,5 inc 10 kişiden 8i 2,5 tercih ediyor neden 3,5 inc adaptörlü elektirik olmazsa calişmaz
elektirik kesintisinde veri kaybi yasaniyormus
2,5 inc 500 gb wd 99 tl aldim indirimde suan arastirirsan gayet güzel ısınma yok veri hizi normal

elektrik kesintisinde ne kaybı olur ki...yani nasıl...hep fişe mi takılı olacak bu disk....
bu tercihte daha çok taşıma zorluğu etkili bence... bir adaptör nerdeyse bir disk büyüklüğünde çünkü :)

Kesinlikle 2,5" almanı tavsiye ederim. Ben de her ikisi de var 3,5" olanı 1 yıldır belki de hiç kullanmadım. Adaptörü, boyutu, ağırlığı kesinlikle taşınmayı engelliyor. 500 GB'lik 2,5" bütün modeller zaten 200 TL'nin altında.
http://www.vatanbilgisayar.com/products ... DEX&k3=2.5 Diskler&qs=|9=42
Vatanı takip ederseniz, çoğu zaman harici diskler için güzel kampanyaları var. Kendinize göre bir tane düşürebilirsiniz.

3.5" ek güç gerektiriyorsa sorun yaa kablolarla boğuşuyorsun.
O zaman 2.5" lere bakayım.
Yukardakilerden biri 3.0 destekliyor özelliğine baktım güzelde benim anakartımda (laptop) 3.0 desteği yok şimdilik benim için gereksiz olacak.
Ozgürcüm nerden aldın fiyatı uygunmuş benim verdiğim linkte peşin 105 TL.

elektroworld de indirim vardi simdi 1tb indirimde
hocam az bekle derim ptesi indirime girer haftaya alirsin cok acil degilse tabi

Codegen hocam hic duymadim tasima kilifi filanda veriyor iyi gibi ama kullanan varmidir isinmasi hizi nasil bilmiyoruz tafsiye etmem hocam
ucuz etin yahnisi yenmez

Bu hdd ke fazla dosyarımı depolayacağım sürekli kullacağım birşey değil. İşimi görecektir. Siparişi verdim gelince test ederiz artık.

BBNET
Geri