TİVİBU 2 AY DENEME NASIL?

Kodla Büyü

member

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,
TTNet ten aradılar Tivibu yu ücretsiz olarak 2 ay deneyebileceğimi, süre bitiminde istersem kullanmaya devam edebileceğimi ya da herhangi bir neden olmadan vazgeçebileceğimi önerdiler. Deneme de olsa daha önce kullanan var mı? Bir çok kuruma olduğu gibi TTNet e de güvenim yok 2 ay sonunda herhangi bir ücret alırlar mı?

Hiç gerek yok hocam.Ben aldım takılma çok oluyor.Ayrıca normal bir uydudan hiç bir farkı yok görüntünün.O yüzden iki ay sonra götürüp geri verdim.Tek avantajı kaçırdığın programları tekrar izleyebilmen.Onu da zaten internetten izliyosun.

pieces_35' Alıntı:
Hiç gerek yok hocam.Ben aldım takılma çok oluyor.Ayrıca normal bir uydudan hiç bir farkı yok görüntünün.O yüzden iki ay sonra götürüp geri verdim.Tek avantajı kaçırdığın programları tekrar izleyebilmen.Onu da zaten internetten izliyosun.
+1

Ben 2 ay kullanacağım diye aldım 1 ay sonra kapattım. Fatura bir geldi üzerinde tivibu kullanım ücreti yazıyor. 8 tl verdik ama içime büyüdü.
TTnet müşteri hizmetlerini aradım 15 dk bekletildim ben de sinirlenip kapattım.
Bu olayın intikamını almalıydım :) TTneti bir ay sonra kapattım. Kapatırken beni aradılar ağzıma geleni söyledim ve intikamımı aldım . :roll:

BBNET
Geri