TİF yardıımmm!!!

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
tiften anlayan arkadaşlar ne olur yardım edin bana :) şimdi bizim okulun katı yakıtlarında sorun var..2011 yılında aktarımını yaptığımız ve tüketime verdiğimiz 4bin tllik kömür var ancak mal müdürlüğünün söylediğinde göre 2bin tllik daha kömür varmış bizde..onun hesabını soruyolar şimdi..aradık taradık yok sistemde öyle bi kömür görünmüyo bizde..napıcaz kiii?? :?

geçen sene ben müdür yardımcısıydım doğal olarak beni ilgilendiriyor bu durum ;) ben aktarım yaptığım kömürü filan biliyorum eminim de 4bin tl dışında kömür gelmedi ama hesaplar farklı çıkıyor çok kafam karıştı :(

bu 2 bin tl lik kömür kayıtlarda varmıymış mal müdürlüğünün kayıtlarında varmıymış

toplam kömürler 13bin tl görünüyo mal müdürlüğünde, 7bine yakını 2010 yılının..4bin tl 2011 yılının, 2 bin tllik bi fark oluşuyo..

kömür size gelmeden gitmiş hocam başka bi anlam çıkmıyo eğer siz ne aldığınızı biliyorsanız

Hocam Mal müdürlükleri genelde karıştıran ve hata yapan taraf. ama okullara yıkmaya çalışıyor işi. Bizdede bu yıl 7800 tl lik daha kömür alımı yapmışsınız dediler.yani 14000 + 7800 almışız güya. Sonra biz araştırdık başka bir okulun gönderdiği tifi bizim hesaba yazmışlar.
Büyük ihtimalle aynı sorundur. İlçede iseniz diğer okullarla (kodunuz yakın olan) irtibata geçin onlardada eksiklik vardır. Tifleri tutmaz. Bu şekilde bi araştırın.

mal müdürlüğü çıkış fişlerinden birini işlememiş olabilir öncelikle tüm çıkış fişlerinizi bir inceleyin... eğer sizde bir hata yoksa mal müdürlüğünün bir hatasıdır... onedenle mal müdürlüğüne belge verirken teslim tesellümle verinki onları bağlayabilin şuanda mal müdürlüklerinin büyük bir çoğunluğ kendilerini riske atmamak için teslim tesellüm belgesi almıyorlar...

çıkış fişlerimiz arasında öyle bişey yok..okula gelen kömür kantar fişlerini de inceledim bizde görünenler dışında başka kömür de gelmemiş ama ispatlayamıyoruz işte sonuçta onlarda öyle görünüyo diye kendilerince haklılar..

Hocam bu işte kesin çözüm Mal Md. lüğünün, işlediği kömür tiflerini incelemeniz.Size kömürü aktaran kurum mal md.lüğüne bunun devir tifini göndermesi gerekiyor. Eğer böyle bir tif yok ise onlara kömürü temin eden kurumdan hata mal md.lüğünde ama eğer tif var ise tif i mal md.lüğüne gönderen kurumda sıkıntı var. Mal Md. lüğü işlediği tif leri sistemden çıkarabilir. İş yapmamak için baştan olmaz filan derler ama ısrar edin yada tanıdık varsa hemen gösterebilirler...

hOCA TÜKETİME VERDİĞİNİZE DAİR EVRAK VARDIR ELİNİZDE. SİZ TÜKETİME VERDİĞİNİZE DAİR EVRAKI DEFTERDARLIĞA VERMİŞSİNİZDİR LAKİN ONLAR ORAYA GİRMEMİŞLERDİR. RAHATLIKLA DÜZELİR.

bizim ilçe milli eğitim aktarıyo kömürleri filan ama tiflerden anladığı yok kimsenin herkes atmasyon bişeyler yapıyo sonucu da bize patlıyo işte..ben yapcağımı yaptım inceledim evrakları filan müdürüm halletsin gerisini de :)

Hocam yaktık desmen kim ne diyecek ve büyük ihtimalle senin kömür başka okula gönderilmiştir ve senden önce müdür var sen dert etme müdür düşünsün

kaç tane ambar gözüküyor hocam

Farklı ambarlarda olabilir sizin çıktığınız yani sizin bildiğiniz 1 nolu ambardır ama 2 nolu ambarda kömür de olabilir

Ambarları kontrol edin!!!

Gönderdikleri kömürlerin tif nolarını isteyin birde ordan bakın

sizin giriş fişleri ve kantar fişleriyle karşılaştırın.

x okulda 20.000 küsür açık gözüyor. Nerden geldiği yada nasıl göründüğü okulun bilgilerinde yok. Okulun kendi girdilerinde sorun yok. Herşey normal ama mal müdürlüğü fazla veriyor. Neyse mal müdürlüğü ısrarla bu açığın bulunmasını istiyor. Okul ne yaptıyorsa bulamıyor ve işlemlerin son gününe de yetiştiremiyorlar. Geçen hafta mal müdürlüğü bu miktarı kendi sistemlerinden düzeltiyorlar.

hacam şimdi sizin sorunuzu müdür yardımcımıza sordum. isterseniz onunla görüşebilirsiniz. numarasını verebilirim.

BBNET
Geri