tüvtürk ün km hatası!!!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar aracımı satmaya karar vermiştim,bi alıcı çıktı ,anlaştık falan neyse,sonra sorgulama yapmış şase no dan,ve km ile oynandığına dair mesaj gelmiş..
bende bi sorgulatayım dedim;
2011 ki muanede : km 1 milyon küsür
2013 de kinde ise km 78 bin de..

alcak kişi ister istemez işkilleniyor,aracı satmakta sıkıntı çekecem bu hata yüzünden..başına gelen var mı böyle birşey?düzeltilmesi için ne yapmam lazım ,ya da düzeltilir mi?
moralim çok bozuldu

Düzelir neden düzelmesin TüvTürke başvur durumu bildir.
Km sorgusu için Şasi noyu 5664 mı gönderdin nasıl sorgulanıyor?

hasari' Alıntı:
Düzelir neden düzelmesin TüvTürke başvur durumu bildir.
Km sorgusu için Şasi noyu 5664 mı gönderdin nasıl sorgulanıyor?
hocam 5664 de plakayı yada şase noyu yolladığın zaman 2 mesaj geliyor,1.si aracın hasarı ile ilgili,2.si ise km si ile ilgili,son 2 muanedeki km si geliyor ekrana...
işe bak bi hata yüzünden mağdur oluyoruzzz

mahkemeye ver mağduriyetin için tazminat talep et. kesin alırsın.

megatron20' Alıntı:
http://www.tuvturk.com.tr/plaka-sorgulama.aspx

bir de burdan sorgulatın isterseniz hocam fark olacakmı
muayene numarası istiyor hocam,önce ki numarayı bilmiyorum..
muhtemel aynı çıkar hocam,gerekirse mahkemey verecem

Elinizde tüvtürk belgeleri varsa çok sorun olmaz değiştirilir sanırım. Bende de tüvtürk belgelerindeki sonuçlar ile tramerdeki sonuçlar uyuşmuyordu.

faskerhat' Alıntı:
Aynısı benim arabada da vardı. Elimde kağıt olarak belge olduğundan sorun yok. sistem sanırım geçen yıldan beri işliyor netten araştırdığımda bu sorunu yaşayanlar vardı baya.
kağıt olarak belge derken hocam? km orijinal olduğuna dair nasıl belge alabiliriz?

hocam arabanizin markasi ne? birmilyon kusur km yapan bi araba gercekten var ise ben almak isterimde :) alici adam satma sikintisi olur diye mi almadi yoksa gercekten birmilyon km yaptigina inandigi icin mi :)

BBNET
Geri