Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mutfaktaki uydu alıcısında kanalları aratıyorum, kanallar çıkıyor ama çoğunda sinyal yok diyor. Bazılarında yayın var bazılarında yok. Bu sorunu nasıl aşarım, varmı bilgisi olan.
Redsky f5100 HD modeli. Fabrika ayarlarına döndürdüm sonra acilirken kgys güncelleniyor dedi kanallar geldi hemen ama bazı kanallarda sinyal yok diyor. Elle manuel aratıyorum kanalları buluyor ama sonuç aynı.
hocam yakın zamanda başıma geldi dikkat ettim vertical olanları göstermiyordu sorunu şöyle çözdüm
2 tane tv vardı diğerinin uydu kablosunu çıkardım baktım hepsini gösteriyor verticaller dahil
sonra tekrar taktım yine gitti anladım ki uydu kablosunda da sıkıntı olabiliyor kabloyu değiştir dene hocam
Samsung marka tv'lerde ücretsiz uydu güncelleme yapılıyormuş. Semtinizdeki Samsung servisine telefon ettiğiniz zaman gelip güncelleme yapıyorlarmış ve ücretini Samsung kendilerine yani servise ödüyormuş. Bilgilerinize. 10 yıllık Samsung tv'si olan bir arkadaş aramış servis gelmiş ücretsiz güncellemiş.
Bende de 2015 ten kalma uydu cihazı var. Tkgs destekliyor, ama otomatik tararken kullandığı frekans artık türksatta güncel bir frekans değil. Ayarlardan tkgs frekansı olarak güncel frekanslardan birini girebilirsiniz. Olmazsa manuel veya kör tarama yapabilirsiniz. Çoğu kanalı böyle bulabildim. Linkte güncel paket frekansları var hocam. https://www.turksat.com.tr/uydu/sebeke-arama-frekanslari