Türkiyedeki en yüksek hizmet puanlı öğretmeni buldum

Kodla Büyü

ferezdak

Site Gezgini
arkadaşlar Düzce MEM'ün il içi sonuçlarına göz atarken gözlerime inanamadım işte karşınızda Türkiye'nin en yüksek hizmet puanı..

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    124.1 KB · Görüntüleme: 1,648
Bugün Denizli'de ben de 560 kusur puanlı birini gördüm.Adam yazdığı 5 okulun hepsinde de ilk sırada.

560 nire 735 nireee.. ben 6 yılda 83 puan topladım yaklaşık 49 yıl daha çalışırsam 735 puanım olacak

bu puanı elde etmek 30 puanlu bir yerde 25 yıl demek akıl işi değil...... hepsi 30 puanlı olmadığına göre dinazor tabiriiiiii efsane değilmiş

hocam meb'de max puan yıllık 24. ki buda en ücradaki köyler. sadece yibo'da çalışan bayanlara +6 puan veriliyor. bu muallim dedemizin nasıl bu puanı topladığı meçhul. olsa olsa ilk defa şehir merkezine gelmiştir. başka açıklaması olamaz..

ferezdak' Alıntı:
hocam meb'de max puan yıllık 24. ki buda en ücradaki köyler. sadece yibo'da çalışan bayanlara +6 puan veriliyor. bu muallim dedemizin nasıl bu puanı topladığı meçhul. olsa olsa ilk defa şehir merkezine gelmiştir. başka açıklaması olamaz..
hocam en yüksek puan 24 değil 30. Bu bölgedeki yibolarda olanlar da 36 puan alıyor haliyle.

700 küsür puanlı bir öğretmen muhtemelen kendi memleketinde ya da kendi memleketi gibi olan bi yerde (ki bu yerde ücra bi yerdir muhtemelen) çalışmıştır yıllardır.

bizim okulda mesela 81 ya da 82 yılında öğretmenliğe başlayan bir hoca var. adam yaşayan efsane. bizim okul 30 puanlık bi yerde olsaydı rekor onda olurdu heralde :)

Yanlış bulmuşsun :) 2011 iller arasına bakarsan 792 puanlı birini görebilirsin tabii şimdiye 800 olmuştur :)

mevcut' Alıntı:
ferezdak' Alıntı:
hocam en yüksek puan 24 değil 30. Bu bölgedeki yibolarda olanlar da 36 puan alıyor haliyle.

700 küsür puanlı bir öğretmen muhtemelen kendi memleketinde ya da kendi memleketi gibi olan bi yerde (ki bu yerde ücra bi yerdir muhtemelen) çalışmıştır yıllardır.

bizim okulda mesela 81 ya da 82 yılında öğretmenliğe başlayan bir hoca var. adam yaşayan efsane. bizim okul 30 puanlık bi yerde olsaydı rekor onda olurdu heralde :)

hocam haklısınız ben 24 sanıyordum max puan 30 muş. araştırdım hocamızın çalıştığı okulun hizmet puanı 18 miş.
DÜZCE – YIĞILCA
ÇAMLI İLKÖĞRETİM OKULU
Hizmet Bölgesi : 1
Hizmet Alanı : 6
Zorunlu Çalışma Yükümlülüğü Süresi : 5
Hizmet Puanı : 18 Puan
Yerleşim Yeri : KÖY

2010 iller arasında da var 800 üzeri hatta 16bin gün çalışan meslektaşımız var 44 sene ediyor

2010 da 800 ü geçenler vardı.

Bildiğim kadarı ile normal devlet memurunun yaş haddi 67. O zamana kadar kendi istemediği sürece emekli edilemiyor. Üniversite öğrencisi iken , görevde vefat eden, cenazesi kampüsten kaldırılan profları hatırlıyorum. Doçentlerden birine ancak o zaman profluk kadrosu açılıyordu.

4 yıllık fakülteler, yüksekokulların olmadığı eski sistemde 20 yaşına gelmeden öğretmenliğe başlamışlardır. Ne kadar verimli oldukları tartışılır ama 45 yıl kadar meb de çalışabilirler.

Şimdi bazı kişiler emekli olabildikleri halde olmuyor. Biz ise mecburen 60 yaşını doldurmayı bekleyeceğiz. 2044 de daha 32 yıl :o var. Kaç yıl daha bu tempoda BT öğretmenliği yapmaya sağlığım elverir bilemiyorum. :(

cagdas' Alıntı:
en yüksek BT öğretmeninin puanı kaç?

Geçen sene ilk mezun arkadaşlarımızdan biri 130 küsür puanla Didim'e geldi. Şimdi 140'tır heralde. Fazlası olan var mıdır bilmem...

yığılca'da kalmıştım.
hocamın eski yeri de yeni yeri de ikisi de köy.
ben eski puanlama ile orada 26 puan almıştım.

bizim okulda 40yıllık adam var 1972de göreve başlamış puanını bilmiyorum ama düşünsenize biz 5-6 yılda isyan ediyoruz adam 40.yılını çalışıor

bilisim-tef' Alıntı:
2010 iller arasında da var 800 üzeri hatta 16bin gün çalışan meslektaşımız var 44 sene ediyor
biz de görebilecek miyiz o günleri. Maaşallah. Muhtemelen biz göremeyiz radyasyondan dolayı :D
16000 gün ...

yuh diyorum 6 kusur senede 80 i bulamadık... adam rekora gitmiş... halimize siyan ediceğimiize şükredelim......

BBNET
Geri