Türkiye'de 2010'da en fazla satılan 30 binek ve 10 hafif tic

Kodla Büyü

isikayhan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Türkiye'de 2010'da en fazla satılan 30 binek ve 10 hafif ticari araç modeli

binek2010.jpg

ht2010.jpg

Kaynak: ODD ve e-otodergi ŞUBAT 2011 SAYISI (32. sayı)
http://www.testyilligi.com/e-otodergi_s ... sayi32.zip

Yazık türkiyede çoğu insan böyle listelere bakıp araba alıyor.Neden forum sitelerine girip kullananların yorumlarını almıyorsunuz birinci ağızdan.O listede 1. sıradaki aracın 2010 modelinde devir saati yok kaç kişi biliyor o listede olmayan araçlar bence daha iyi.Ben olsam o listede olmayan aracı alırdım ki öyle yaptım çok memnunum.Çünkü hep kulak dolması fikirlerle nissan,skoda,seat v.b markalardan insanlar soğutulmuş.O arabayı alma niye satılmıyor neden satılmıyor dedikodudan.
vaybe En çok satılan arabaya bak katırın moderni.

Era era uçuyor mübarek.
Doğrudur çok seri bir araç ama seri olduğu kadar serseri bir araç :puhaha:

gakgoskentli' Alıntı:
Yazık türkiyede çoğu insan böyle listelere bakıp araba alıyor.Neden forum sitelerine girip kullananların yorumlarını almıyorsunuz birinci ağızdan.O listede 1. sıradaki aracın 2010 modelinde devir saati yok kaç kişi biliyor o listede olmayan araçlar bence daha iyi.Ben olsam o listede olmayan aracı alırdım ki öyle yaptım çok memnunum.Çünkü hep kulak dolması fikirlerle nissan,skoda,seat v.b markalardan insanlar soğutulmuş.O arabayı alma niye satılmıyor neden satılmıyor dedikodudan.
vaybe En çok satılan arabaya bak katırın moderni.

saçmalamışsın resmen, sen bu listede olmayan arabayı alırsan;
1. servis ve usta bulmak için kmlerce yol yaparsın
2.arabanı satmak için günlerce beklersin, satamadıkça fiyatını düşürürsün ve öldü fiyatına satarsın
3.yedek parça bulmak için dükkan dükkan gezersin, aldığın yedek parça yukarıdaki araçların yedeğinin bazen 2 katı olabilir

neyse, senin yaptığına züğürt tesellisi derler, sen ata binmeye devam et, biz katırlarla mutluyuz..

symbol kadar şekilsiz tasarım olarak zayıf bi arabanın 1. olması düşündürücü..sedan aşkımızsa bambaşka :) ilk 5 tin 4 ü SEDAN araçlar...ama bari corolla-fluence - era falan daha bi tasarım olarak göze de hitap ediyor ama symbol hilkat garibesi desem arkadaşlar kızacak ama cidden öyle..cümleten iyi bayramlar

BBNET
Geri