türkiye haritası çizen intro

Kodla Büyü

kendir_li

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar bu introyu biraz düzenlersek okull sitelerinde rahatlıkla kullanırız gayette güzel ve anlamlı olur.....ben denedim beceremiyorum.......düzenleyen arkadaslar illaki vardır aramızda boş bir vaktinizde el atarsanız sevinirm.

daha önce forumda verilmişti orada arka sayfalarda kaldıgı içn bu istegim pek göze çarpmadı o yüzden yeni başlık açayım dedim

evet içindeki eklentileri silebilen birisi yardmcı olursa çok makbule geçer

Teşekkür ederim smart hocam saolasın. Keşke 10 yıl marşı yerine on kasıma uygun bir müzik koysaydınız daha da makbule geçecekti.

bu introyu okul sitemizin girişinde kullanmıştım idareceleri demez mi hocam bunu kaldıralım.görev yerim diyarbakır, idarecilerde buralı

smart hocam teşekkür ederim ellerinize sağlık güzel olmuş bu arada nerden buldunuz o yazıların
kısmını ben çok iyi flaş bilmem ama kullanmışlığım vardır ne ettiysem text klasörünü komple bile silldim
swf yeni dosya oluşturttum ama bir türlü yazılar gitmedi nereden çağırıyorsa buladım .

merhabalar ben bu introyu biraz değiştirmek istiyorum mesela sonki dalgalanan türk bayrağını kaldırıp türkiye haritası üzerine atatürkün resmini koymak istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim.

BBNET
Geri