Türkiye 2011'de yüzde 8.5 büyüdü

Kodla Büyü
Biz o büyüme tam olarak nerede oldu anlayamadık ama biz küçüldük yani.Yeter ki devletimiz büyüsün biz küçülsek de olur.Buna da şükür:))

missilver' Alıntı:
ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
ben tek maaşım artı 1400tl kredi ödüyorum biraz zorlanıyorum ama sabrediyoruz.5 yıllık kredi çektim 1 yılı bitti bile 4 yıl kaldı..4 yıl daha dişimi sıkayım bakalım.

eses' Alıntı:
missilver' Alıntı:
ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
ben tek maaşım artı 1400tl kredi ödüyorum biraz zorlanıyorum ama sabrediyoruz.5 yıllık kredi çektim 1 yılı bitti bile 4 yıl kaldı..4 yıl daha dişimi sıkayım bakalım.
walla hocam tebrik ederim sizi bizim evin muhasebesini size yaptırmak lazım...

doğru söylüyorsunuz maaşa zam yok anca faturalara zam :-1: gene yanılmayalım sonra ah vah etmek işe yaramıyor kime oy verelim önümüzdeki seçimde? bana öyle bir parti ismi verin ki kimse aç kalmasın refah içinde yüzelim? ülkemiz de büyüsün biz de büyüyelim

yorumu siz yapın...

HaberRes_22289.jpg

missilver' Alıntı:
eses' Alıntı:
missilver' Alıntı:
walla hocam tebrik ederim sizi bizim evin muhasebesini size yaptırmak lazım...
biraz cesaret işi..ben kredi çektiğimde biraz da korkmuştum nasıl öderim falan diye.ama inanın büyük şehirde değilseniz oluyor.Ben karaman il merkezindeyim.şimdi diyorum ki keşke 6 yıl önce öğretmenliğe başladığımda borçlansaydım.o zaman bekardım daha çok biriktirmem gerekirdi.ama biriktiremedim.sorumlu biriyseniz biraz da cesaret varsa kredi çekin yok ben çekmem kredi derseniz geri ödeyebileceğiniz birinden borç alın derim..

bilisim_TR' Alıntı:
doğru söylüyorsunuz maaşa zam yok anca faturalara zam :-1: gene yanılmayalım sonra ah vah etmek işe yaramıyor kime oy verelim önümüzdeki seçimde? bana öyle bir parti ismi verin ki kimse aç kalmasın refah içinde yüzelim? ülkemiz de büyüsün biz de büyüyelim

cevabı yok galiba bu sorunun? :scared:

eses' Alıntı:
bi de şu şükürcüler neden gelip de yazmaz buraya..

Hocam iktidara oy verir yada vermez herkes elbette yapılan bu zamlara karşı tepkilidir, hepimizin alım gücü günden güne düşüyor ama ben bu yaklaşımı bu forum ortamında yanlış buluyorum, BBNet içerisinde böyle ayrıştırıcı yazışmaların yer almaması diliyoruz fakat çok anlayışta göremedikl
Yani iktidar partisine oy vermiş bir arkadaş çıksa dese ki ohhh ne güzel oldu zamlar, az daha verilsin keşke dese tepki verilir fakat adam gitmiş oyunu vermiş bir kere, her ne kadar bende memnun olmasam da insanların tercihine saygı duyuyorum, saygı duymayanlarında bu yüzden kaybettiklerini düşünüyorum. Böyle giderse siyasette ömrü billah değişme göremeyeceğim diye de korkuyorum.

2500 is ve meslek danismani goreve basladi.hayirli olsun
1200 tanesi de mayista atanacak.fazla okumaya gerek yokmus

öğretmenin bir yıldaki maaşı %10.6 küçülmüştür. birileri büyümüşse bizi bağlamaz. ama benim maaşım küçülmüş ben ona bakarım

abi millet ay sonunu zor getiriyor...nasıl bir büyüme bu anlamak mümkün değil

bilisim_TR' Alıntı:
bilisim_TR' Alıntı:

cevabı yok galiba bu sorunun? :scared:

kimse cevap vermediğine göre şöyle mi anlamalıyım kim gelirse gelsin sadece kendi cebini düşünecek ak parti yemesinde kim yerse yesin ya da benim ideolijime uygun birileri gelsin onlar yesin hemde şükretmeyi de yasaklasın? :roll:

evet büyüdü,özelleştirdikleri elektirik şirketleri büyüdü,doğalgaz baronları büyüdü,benzin ağaları büyüdü
bankalar büyüdü.... :verymad:

eskisehir' Alıntı:
cevabı yok galiba bu sorunun?

cevabı vardı da birilerinin işine gelmediği için uçağı düşürüldü.

Kör ölür badem gözlü,kel ölür sırma saçlı olur
Yani lafın kısası ölü g.tü ballı olur.
Hayatında oy vermemiştir,vermez de
Öldüğünde tek umut,vatan kurtaracak Şaban olur.

BBNET
Geri