ben tek maaşım artı 1400tl kredi ödüyorum biraz zorlanıyorum ama sabrediyoruz.5 yıllık kredi çektim 1 yılı bitti bile 4 yıl kaldı..4 yıl daha dişimi sıkayım bakalım.missilver' Alıntı:ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
walla hocam tebrik ederim sizi bizim evin muhasebesini size yaptırmak lazım...eses' Alıntı:ben tek maaşım artı 1400tl kredi ödüyorum biraz zorlanıyorum ama sabrediyoruz.5 yıllık kredi çektim 1 yılı bitti bile 4 yıl kaldı..4 yıl daha dişimi sıkayım bakalım.missilver' Alıntı:ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
:+1:eses' Alıntı:bi de şu şükürcüler neden gelip de yazmaz buraya..
:+1: :alkis:hasari' Alıntı:Yapılan zamanlar karşısında maaşımız git gide eridi. Millet büyümeden bahsediyor bu büyümü neden bizi etkilemiyor. Bunlar hormon mu kullanıyor nedir.
biraz cesaret işi..ben kredi çektiğimde biraz da korkmuştum nasıl öderim falan diye.ama inanın büyük şehirde değilseniz oluyor.Ben karaman il merkezindeyim.şimdi diyorum ki keşke 6 yıl önce öğretmenliğe başladığımda borçlansaydım.o zaman bekardım daha çok biriktirmem gerekirdi.ama biriktiremedim.sorumlu biriyseniz biraz da cesaret varsa kredi çekin yok ben çekmem kredi derseniz geri ödeyebileceğiniz birinden borç alın derim..missilver' Alıntı:walla hocam tebrik ederim sizi bizim evin muhasebesini size yaptırmak lazım...eses' Alıntı:ben tek maaşım artı 1400tl kredi ödüyorum biraz zorlanıyorum ama sabrediyoruz.5 yıllık kredi çektim 1 yılı bitti bile 4 yıl kaldı..4 yıl daha dişimi sıkayım bakalım.missilver' Alıntı:ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
bilisim_TR' Alıntı:doğru söylüyorsunuz maaşa zam yok anca faturalara zam :-1: gene yanılmayalım sonra ah vah etmek işe yaramıyor kime oy verelim önümüzdeki seçimde? bana öyle bir parti ismi verin ki kimse aç kalmasın refah içinde yüzelim? ülkemiz de büyüsün biz de büyüyelim
eses' Alıntı:bi de şu şükürcüler neden gelip de yazmaz buraya..
:alkis:umaykut' Alıntı:bu tüik neden cari açığın Cumhuriyet Tarihi rekoru olduğundan bahsetmiyor?
bilisim_TR' Alıntı:bilisim_TR' Alıntı:doğru söylüyorsunuz maaşa zam yok anca faturalara zam :-1: gene yanılmayalım sonra ah vah etmek işe yaramıyor kime oy verelim önümüzdeki seçimde? bana öyle bir parti ismi verin ki kimse aç kalmasın refah içinde yüzelim? ülkemiz de büyüsün biz de büyüyelim
cevabı yok galiba bu sorunun? :scared:
cevabı yok galiba bu sorunun?
eskisehir' Alıntı:cevabı yok galiba bu sorunun?
cevabı vardı da birilerinin işine gelmediği için uçağı düşürüldü.
mmercan' Alıntı:Ohh büyüsün büyüsün her tarafımız büyüsün
eskisehir' Alıntı:cevabı yok galiba bu sorunun?
cevabı vardı da birilerinin işine gelmediği için uçağı düşürüldü.