hocam Türknet daha ideal duruyor bu durumda modem almak zorundayız tavsiyeniz var mı ileride fibere geçme durumu da var bu durumda wifi 6 modem alın deniliyorikisi arasında kesinlikle turk.net davetiye koduyla başlatırsanız genel ortalama da düşüyor. 12 aylık peşin ödeme yapıp (isterseniz karta bölünebiliyor 6 aya kadar) sabitleme imkanı da var. Kalite farkı yok belki bir tık daha iyidir ttnet altyapısında. turk.net altyapısındaysanız tartışmasız çok daha iyidir.
Eylül ayında Turk.Net 'e geçtim, kendisi wifi6 modem verdi.hocam Türknet daha ideal duruyor bu durumda modem almak zorundayız tavsiyeniz var mı ileride fibere geçme durumu da var bu durumda wifi 6 modem alın deniliyor
Türknet her yönü ile en avantajlı Türkneti öneririmHocalarım iki teklif yapılıyor Türk Telekom ilk altı ay 550+90 tl sonraki 12 ay 775+90 tl diyor Türk net zaten ilk üç ay 400 tl sonraki aylar 699 tl diyor Türk net 13 ay boyunca zam yapmadık diyor modem bize ait karar veremdim hocalarım fikriniz nedir acaba
Hocam fiber olduğu için mi verdi modemiEylül ayında Turk.Net 'e geçtim, kendisi wifi6 modem verdi.
Oturduğum siteye Turknet kendi alt yapısını döşediği haberini alınca başvurmuştum.Hocam fiber olduğu için mi verdi modemi
Hocam hangi il ve ilçe acaba? Turknet fiber olan yer çok az varOturduğum siteye Turknet kendi alt yapısını döşediği haberini alınca başvurmuştum.
Modem ile ilgili bilgi sahibi değildim ancak şu an sitesini incelediğimde Fiber Altypaılarda Modem bizden yazıyor.
Demek ki xDSL hatlarda modem ücretsiz değil.
Bende TurkNet Gigafiber kullanıyorum.
Bu arada 12 Aylık peşin ödeme (Kredi Kartına 6 taksit, Superonline'dan daha ucuza geliyor)
Sadece download değil, Upload hızı da 1000 Mbps. (Bir raspberry alıp, kendi serverımızı kurma zamanı geldi)
Frankfurt
Ekli dosyayı görüntüle 80640
TurkNet İstanbul Server
Ekli dosyayı görüntüle 80641
Turksat Kablonet İstanbul Server
Ekli dosyayı görüntüle 80642
Bu kadar yazı yazmışken, TurkNet Online işlemlere girmeye üşenmeyip, davet kodunu bende kopyaladım.
NXO95AP23BUJ

İstanbul , BahçeşehirHocam hangi il ve ilçe acaba? Turknet fiber olan yer çok az var![]()
Ben de bu ay MOBİLFREE ye geçiyorum fiber için hocam. bakalım ilk defaBenim önerim. mobilfree haziran 2026 ya kadar 229 TL. Tek tarifeleri var
Ekli dosyayı görüntüle 80646