Türk net Mi Türk Telekom mu

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Hocalarım iki teklif yapılıyor Türk Telekom ilk altı ay 550+90 tl sonraki 12 ay 775+90 tl diyor Türk net zaten ilk üç ay 400 tl sonraki aylar 699 tl diyor Türk net 13 ay boyunca zam yapmadık diyor modem bize ait karar veremdim hocalarım fikriniz nedir acaba

Ben türknet kullanıyorum memnunum hocam.Taahhüt süresinden dolayı Türk Telekom kullanmıyorum.Eğer türknet davet koduna ihtiyacınız olursa kodu buraya bırakayım.
Arkadaşını Turknet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla: RSN36IF32XUB

ikisi arasında kesinlikle turk.net davetiye koduyla başlatırsanız genel ortalama da düşüyor. 12 aylık peşin ödeme yapıp (isterseniz karta bölünebiliyor 6 aya kadar) sabitleme imkanı da var. Kalite farkı yok belki bir tık daha iyidir ttnet altyapısında. turk.net altyapısındaysanız tartışmasız çok daha iyidir.

ikisi arasında kesinlikle turk.net davetiye koduyla başlatırsanız genel ortalama da düşüyor. 12 aylık peşin ödeme yapıp (isterseniz karta bölünebiliyor 6 aya kadar) sabitleme imkanı da var. Kalite farkı yok belki bir tık daha iyidir ttnet altyapısında. turk.net altyapısındaysanız tartışmasız çok daha iyidir.
hocam Türknet daha ideal duruyor bu durumda modem almak zorundayız tavsiyeniz var mı ileride fibere geçme durumu da var bu durumda wifi 6 modem alın deniliyor

ilksms
Geri