Türkçe Ruby Programlama Kitabı

Kodla Büyü
Re: Türkçe Ruby Programlama Kitabım

Tebrikler hocam.

Kitap yazım sürecinde yaşadığınız sıkıntıları
paylaşırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.
İyi günler.

kitap yazım süreci hakkında bilgi verirseniz sevinirim. sadece sıkıntılar değil yol yöntem ve süreç boyunca kitapla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verebilir misiniz?
bende bir kitap yazmayı düşünüyorum kafamda taslak hazırlıyorum şuan yaz tatilinde çalışmaya başlayacağım tabi ki yazmaya da, bana da yardımcı olmuş olursunuz.
kitabı yazdıktan sonra mı yayın eviyle görüştünüz yoksa talep mi geldi bu konularda da aydınlatırsanız beni sevinirim.

kutluyorum, ben de kendi ders notlarımı hazırlamayı seviyorum inş ilerde ben de yaparım.. :+1:

Hocam yayıneviyle anlaşmanız nasıl? Size satıştan pay mı veriyorlar?

Herkese teşekkürler.

Kitap yazım süreci oldukça zahmetli geçiyor: Acemiliğinizi atana kadar, yani ilk bir kaç bölümde zorlanıyorsunuz. Sonrası kendiliğinden geliyor, tabi konuya hakimseniz...
Eğer yazmaya başlarsanız yayıneviniz zaten tüm süreçte sizi yönlendiriyor. Yani en azından benim ki öyleydi.

Kitabı yazmam için bana teklif geldi, ben de değerlendirdim ve evet tabi ki baskı başına pay alınıyor.

Tebrik ederim @sbagdat hocam. 1-2 seneden beri benimde kafamda var kitap yazma düşüncesi ama sürekli farklı projeler yüzünden erteliyorum. Bir ürün ortaya çıkartıp, insanların beğenisine sunmak çok güzel bir duygu. Tekrar tebrik ederim.

hocam tebrik ederim..gurur duydum meslektaşımdan böyle bir eser çıkmasını hemde ilk...yolunuz açık olsun

sbagdat' Alıntı:
Herkese teşekkürler.

Kitap yazım süreci oldukça zahmetli geçiyor: Acemiliğinizi atana kadar, yani ilk bir kaç bölümde zorlanıyorsunuz. Sonrası kendiliğinden geliyor, tabi konuya hakimseniz...
Eğer yazmaya başlarsanız yayıneviniz zaten tüm süreçte sizi yönlendiriyor. Yani en azından benim ki öyleydi.

Kitabı yazmam için bana teklif geldi, ben de değerlendirdim ve evet tabi ki baskı başına pay alınıyor.

Yayınevi size nasıl ulaştı hocam? Tanıdık filan mı?

hocam tebrik ederim bir gun bize de nasip olur insallah

hepinize teşekkür ederim. Kitap yazmak isteyen arkadaşların darısı başına :+1:

Tebrikler, çalışmalarınızda başarılar.

Tebrikler hocam..Çalışmak, başarmak ve başarının tadını çıkarmak gerçekten güzel..Emeklerinizin karşılığını en iyi şekilde alırsınız inşallah..

Hocam tebrik ediyorum umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

çok teşekkürler.

İçinizden kitabı almış olanlar varsa, okuduktan sonra eleştirilerini paylaşırsa sevinirim.

Sıtkı hocam ders anlatımlarınız da çok başarılıydı mutlaka kitabınız da öyle olacaktır. Açık Öğretim "BİRİM" den öğrenciniz İbrahim :) Kitabınızı da en kısa zamanda edinmeye çalışacağım. İmzalatmaya da gelirim hocam. Başarılar...

Hocam hayırlı olsun, elinize, emeğinize sağlık..

ibrahimes' Alıntı:
Sıtkı hocam ders anlatımlarınız da çok başarılıydı mutlaka kitabınız da öyle olacaktır. Açık Öğretim "BİRİM" den öğrenciniz İbrahim :) Kitabınızı da en kısa zamanda edinmeye çalışacağım. İmzalatmaya da gelirim hocam. Başarılar...

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İbrahim, beklerim çay içmeye :)

Ruby zaten çok büyük ihtiyacın ve eksikliğin olduğu bir alan Türkiyede. Web alanında python ve ruby sessiz sağlam adımlarla ilerliyorlar. Tebrikler.

halk' Alıntı:
Ruby zaten çok büyük ihtiyacın ve eksikliğin olduğu bir alan Türkiyede. Web alanında python ve ruby sessiz sağlam adımlarla ilerliyorlar. Tebrikler.

Teşekkürler. Evet, bizde bu ihtiyacın giderilmesi amacıyla yolu açmak istedik. Umarım devamı da gelecektir.

BBNET
Geri