tüplü astra mı dizel corsa mı?

Kodla Büyü

kburak2004

Aktif Üye
aşağı yukarı aynı fiyattalar 2010 civarı modeller sizce hangisini tercih etmeli 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum.

corsaların arka camları bile otomatik değil aslında ama dizel olması beni düşündürüyor, gönül ister ki dizel astra ama

opellerin tüplüsünü almayın. ileride sıkıntı yaşarsınız. tüpe uyumlu değil o motorlar

Hocam segment farkı var boyut ve iç mekan olarak eşit arabalar değil ama bana kalırsa tüplü araba iyi değil. Özellikle Ford, Opel ve Chevroletlerde tüp motorun siboplarını eritebiliyor. Kimininki 20.000km de kiminin 100.000 km de. Kullanıma ve şansa göre değişiyor. Ama Corsa'da küçük araba baya kullandım bir dönem.

dizel astra olacak gibi hocalar 2010 model 55 bin km de boyasız değişensiz 36bin tl uygun mu sizce ?

normalde 60 binde triger felan değişmesi lazım benim bildigim ya da 80 bin olabilir astralarda, bin lira da ordan masrafın olur:) ama fiyat bence normal gibi temiz ise eğer ve de full ise 35 çekersen ne ala

atakom' Alıntı:
opellerin tüplüsünü almayın. ileride sıkıntı yaşarsınız. tüpe uyumlu değil o motorlar

hocam bende 2001 astra elegance var 4 yıldır atiker tüpte biniyorum en ufak bir problem yasamadım. tavsiye ederim

iki tane tanıdığımda astra h 2005 twinport var ikisi de tüpte kullanamıyor. Tecrübeyle sabit opeller tüpte sıkıntı çıkarabiliyor

BBNET
Geri