U ucrub_burcu Site Gezgini Mesajlar 94 21 Ekim 2009 #1 arkadaşlar tüm programlardaki kısayolu yanlışlıkla masaüstüne aldım.şimdi onu geri alamıyorum.nasıl geri alıcam yardımcı olurmusunuz? Ekli dosyalar adsız.JPG 43.5 KB · Görüntüleme: 534
arkadaşlar tüm programlardaki kısayolu yanlışlıkla masaüstüne aldım.şimdi onu geri alamıyorum.nasıl geri alıcam yardımcı olurmusunuz?
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,390 21 Ekim 2009 #2 C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Microsoft Office bu klasör içerisine girip masaüstündeki Word kısayolunu oraya kopyalayın, programlar menüsüne geri gelecektir
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Microsoft Office bu klasör içerisine girip masaüstündeki Word kısayolunu oraya kopyalayın, programlar menüsüne geri gelecektir
U ucrub_burcu Site Gezgini Mesajlar 94 21 Ekim 2009 #3 çok teşekkür ederim . :idea: epeyce karıştırmıştım c sürücüsünü ama bir türlü aklıma gelmedi bu bölüm
çok teşekkür ederim . :idea: epeyce karıştırmıştım c sürücüsünü ama bir türlü aklıma gelmedi bu bölüm