Tüm Microsoft Office sürümlerine ait ISO dosyalarının bulunduğu site

Kodla Büyü

Muhammet34

Site Gezgini
Bu site sayesinde 2007 ve 2010 hariç tüm Office sürümlerini ISO dosyası şeklinde indirebilirsiniz.
Bunun için Offline x32-x64 kısmında yer alan linklerden indirme yapabilirsiniz, bu sayede internet olmasa bile ISO dosyasını açıp kurulum yapabilirsiniz.
Türkçe dil için sayfanın sağında yer alan dillerden Turkish [tr-TR] olanına tıklamanız yeterlidir.

Site: https://gravesoft.dev/office_c2r_links

1758382532767.webp

Son düzenleme:
ille gözünüzü microsoft ürünlerine takmış, serial, ***** vs bunlarsız da yapamıyorsunuz ama şu sitedeki app işinizi gayet görecek ve gözünüze de çok tanıdık gelecek. Bu sitedeki office programını eminim çok seveceksiniz...

ille gözünüzü microsoft ürünlerine takmış, serial, ***** vs bunlarsız da yapamıyorsunuz ama şu sitedeki app işinizi gayet görecek ve gözünüze de çok tanıdık gelecek. Bu sitedeki office programını eminim çok seveceksiniz...

Office ile hazırlanan sunumlar başka görüntüleyiciler ile açıldığında bazı özellikleri çalışmıyor.

Office ile hazırlanan sunumlar başka görüntüleyiciler ile açıldığında bazı özellikleri çalışmıyor.
Verdiğiniz bilgiyi örnekle açıklarsanız sevinirim. Android Telefonumdan IOS tablete, linux laptopumdan okuldaki akıllı tahtalara kurdum OnlyOffice programını. Çalışmayan bir özelliğine denk gelmedim.

Açıklama yaparsanız sevinirim. Çünkü tamda Microsoft firmasına olan bağlılığımı kırdığımı düşünmüşken böyle bir bilgiye ihtiyacım var.

Verdiğiniz bilgiyi örnekle açıklarsanız sevinirim. Android Telefonumdan IOS tablete, linux laptopumdan okuldaki akıllı tahtalara kurdum OnlyOffice programını. Çalışmayan bir özelliğine denk gelmedim.

Açıklama yaparsanız sevinirim. Çünkü tamda Microsoft firmasına olan bağlılığımı kırdığımı düşünmüşken böyle bir bilgiye ihtiyacım var.
Şuana kadar sadece sunumlardaki geçiş efektlerinin çoğunun çalışmadığını ve bazı templatelerinin de bozulduğunu gördüm, bunların haricinde de uyumluluk sorunlarının olduğunu düşünüyorum.

1758468608840.webp

1758469199438.webp

1758469186928.webp

Şuana kadar sadece sunumlardaki geçiş efektlerinin çoğunun çalışmadığını ve bazı templatelerinin de bozulduğunu gördüm, bunların haricinde de uyumluluk sorunlarının olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 80060

Ekli dosyayı görüntüle 80062

Ekli dosyayı görüntüle 80061
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim hocam. Aslında Template dediğimiz çalışmaların platform bağımsız çalışması gerekirken buda MicroZort un kendisine yapmaya çalıştığı bağımlı kullanıcılar oluşturma çabası. Açıkcası PowerPoint konusunda template ve hazır sunumlar kendilerinin olsun..

Word de herhangi bir sorun çıkarmıyor, Excell de en karmaşık formül içeren sayfalarım dahi sorunsuz çalışıyor. Çok işim düşmese de veritabanı işim olan Access dosyalarımda da sorun çıkarmadı.

Ama dediğiniz gibi bazı PowerPoint dosyalarında oda slayt geçişlerinde sorun çıkardı. Varsın sunumlar kendilerinin olsun. O serial arama derdimi bitirip göz aşinalığımıda bozmadan çalışıyorum ya bu bana yeter artık.

Verdiğiniz bilgiler için tekrardan teşekkür ederim hocam. Hayırlı günler dilerim

Bu site sayesinde 2007 ve 2010 hariç tüm Office sürümlerini ISO dosyası şeklinde indirebilirsiniz.
Bunun için Offline x32-x64 kısmında yer alan linklerden indirme yapabilirsiniz, bu sayede internet olmasa bile ISO dosyasını açıp kurulum yapabilirsiniz.
Türkçe dil için sayfanın sağında yer alan dillerden Turkish [tr-TR] olanına tıklamanız yeterlidir.

Site: https://gravesoft.dev/office_c2r_links

Ekli dosyayı görüntüle 80041
Denedim. Örneğin Office 2021 sürümünü indirim fakat lisans anahtarı istiyor. İlaçlı sanmıştım :)

2002, 2003, 2007 ve 2010 sürümleri için:

2002, 2003 ve 2007 sürümlerinin aktivasyonu için:

2010, 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 ve gelecek sürümlerin aktivasyonu için:

Son düzenleme:
ilksms
Geri