En hızlısı şu.Emeklerinize sağlık hocam, faz 1 hdd tahalar için en hızlı sistem hangisidir acaba?
Evet kullanabilirsiniz.Bugünlerde yeni kurulan aidata tahtalar için bu Windows 11 imajları kullanabilir miyiz acaba
Süre sınırı yok sadece google drive çok fazla indirilen dosyalara limit uygular onu aşmak içinde gmailde oturum açın.Hocam emeğinize sağlık bu linkler sürelimi
Şunları kullanabilirsiniz.Hocam tahta özelliklerim şu:
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
- İşlemci (CPU): Intel® Core™ i3-8100T CPU @ 3.10 GHz (4 çekirdek, 8. nesil Coffee Lake)
- RAM (Bellek): 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
- Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
- Dokunmatik Özelliği: 20 dokunma noktası desteği (çoklu dokunmatik ekran)
Arçelik Faz3. Hangi imajı kullanmalıyım? Çok bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
- Sürüm: 22H2
- Yükleme Tarihi: 16.08.2024
- İS Derlemesi: 19045.4780
- Deneyim Paketi: Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0
Hocam Windows defender yüksek derece virüs uyarısı veriyor ne kadar güvenilir?Faz2 Driver
Faz 2 sürücüleri.rar
drive.google.com
Hocam bende her zaman antivirüs vardır. Bizim paylaşımlarımızda virüs olmaz farklı şekilde size bulaşan birşey varsa bilemiyorum. Dosyada yoktur.Hocam Windows defender yüksek derece virüs uyarısı veriyor ne kadar güvenilir?
Hocam bende her zaman antivirüs vardır. Bizim paylaşımlarımızda virüs olmaz farklı şekilde size bulaşan birşey varsa bilemiyorum. Dosyada yoktur.
Anladım hocam. En yakın zamanda klasörden çıkarıp yeniden paylaşırım.Ekli dosyayı görüntüle 80312Ekli dosyayı görüntüle 80313
Hocam ana bilgisayarımda dosyayı indirdikten sonra Windows Defender virüs uyarısı verip dosyayı sildi.
Bende yan bilgisayarımdan Defender’ı geçici olarak kapatarak indirdim ve arşivi klasöre çıkardım.
Ardından Defender’ı açıp klasör taraması yaptım.
Tarama sonrası wlan klasörü içinde yer alan DriverToolkitInstaller.exe dosyasında virüs buldu.
Belki false positive olabileceğini düşünerekten dosyayı VirusTotal sitesine yükleyip tarattım. Ancak Kaspersky, Malwarebytes ve Bitdefender gibi güçlü antivirüs programları da dahil olmak üzere toplam 48 antivirüs programı bu dosyada trojen buldu.
Klasör içindeki diğer driver dosyalarında ise bir sorun olmadı.
Hocam bu arada paylaştığınız driver arşivini Vestel akıllı tahtalar ile birlikte verilen CD'den mi aldınız?Anladım hocam. En yakın zamanda klasörden çıkarıp yeniden paylaşırım.
Faz1 olanları direk Faz1den aldım. Faz3 olanlarıda direk kendilerinden aldım. Faz2 ise burada bir arkadaşımız paylaşmıştı bende indirmiştim sonra onun bağlantısı ölünce yeniden google drive attım. Yani anlayacağınız başkasından geldi. Direk açıklayıp suçlamak istemedim muhtemelen farkında değildi yada virüs programları öncesi algılamadılar. Benim çalıştığım okullarda da Faz2 yoktu arkadaş okullarında var.Hocam bu arada paylaştığınız driver arşivini Vestel akıllı tahtalar ile birlikte verilen CD'den mi aldınız?
Hocam son olarak ekran kartı ve ses sürücüsü dosyası normal driver dosyasından ayıran nedir?Faz1 olanları direk Faz1den aldım. Faz3 olanlarıda direk kendilerinden aldım. Faz2 ise burada bir arkadaşımız paylaşmıştı bende indirmiştim sonra onun bağlantısı ölünce yeniden google drive attım. Yani anlayacağınız başkasından geldi. Direk açıklayıp suçlamak istemedim muhtemelen farkında değildi yada virüs programları öncesi algılamadılar. Benim çalıştığım okullarda da Faz2 yoktu arkadaş okullarında var.
Aynılar hocam kimisi saf sürücü oluyor kimiside arayüz programı ile geliyor.Hocam son olarak ekran kartı ve ses sürücüsü dosyası normal driver dosyasından ayıran nedir?
Var hocam buyurun.Hocam öncelikle emeğinize sağlık çok güzel paylaşım yapmışsınız sağ olun. Faz 3 Arçelik tahtalar için Win10 veya 11 imajı var mı?
Teşekkür ederim hocamVar hocam buyurun.
Faz3 Win11 i5vei7NVMe İmajı 2024 V1
Sonunda beklenen imajı hazırladım Nvme harddiskler için uygundur faz3'ün son serilerine uyumludur.
İmaj 5.7 GB boyutunda 2 dakikada kuruluyor.
İndir.
Kurulu programlar:
Office 2016
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Starboard
...
İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.
Faz3 Nvme i5 işlemcili cihazların sürücüleridir.
Drivers
İndir.
Faz3 Nvme i7 işlemcili cihazların sürücüleridir.
Drivers
İndir.
Sürücü (driver) yedeklemenin en kolay yolu konuma göz...
- hasari
- faz3 i5 nvme imajı faz3 imajı faz3 windows imajı
- Cevaplar: 33
- Forum: BT Sınıfı | Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümler
Maalesef yok hocam.hocam çok teşekkür ederiz emekleriniz için gözümden kaçtı mı bilmiyorum yeni kurulan sınıflarda hp all in one için pardus imaj var mı