Tüm imajlarım ve Driver (2025)

Kodla Büyü
Emeklerinize sağlık hocam, faz 1 hdd tahalar için en hızlı sistem hangisidir acaba?
En hızlısı şu.

Hocam tahta özelliklerim şu:
  • İşlemci (CPU): Intel® Core™ i3-8100T CPU @ 3.10 GHz (4 çekirdek, 8. nesil Coffee Lake)
  • RAM (Bellek): 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
  • Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • Dokunmatik Özelliği: 20 dokunma noktası desteği (çoklu dokunmatik ekran)
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
  • Sürüm: 22H2
  • Yükleme Tarihi: 16.08.2024
  • İS Derlemesi: 19045.4780
  • Deneyim Paketi: Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0
Arçelik Faz3. Hangi imajı kullanmalıyım? Çok bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Hocam tahta özelliklerim şu:
  • İşlemci (CPU): Intel® Core™ i3-8100T CPU @ 3.10 GHz (4 çekirdek, 8. nesil Coffee Lake)
  • RAM (Bellek): 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
  • Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • Dokunmatik Özelliği: 20 dokunma noktası desteği (çoklu dokunmatik ekran)
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
  • Sürüm: 22H2
  • Yükleme Tarihi: 16.08.2024
  • İS Derlemesi: 19045.4780
  • Deneyim Paketi: Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0
Arçelik Faz3. Hangi imajı kullanmalıyım? Çok bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Şunları kullanabilirsiniz.

Hocam bende her zaman antivirüs vardır. Bizim paylaşımlarımızda virüs olmaz farklı şekilde size bulaşan birşey varsa bilemiyorum. Dosyada yoktur.
1760209556343.webp
1760209602476.webp

Hocam ana bilgisayarımda dosyayı indirdikten sonra Windows Defender virüs uyarısı verip dosyayı sildi.
Bende yan bilgisayarımdan Defender’ı geçici olarak kapatarak indirdim ve arşivi klasöre çıkardım.
Ardından Defender’ı açıp klasör taraması yaptım.
Tarama sonrası wlan klasörü içinde yer alan DriverToolkitInstaller.exe dosyasında virüs buldu.
Belki false positive olabileceğini düşünerekten dosyayı VirusTotal sitesine yükleyip tarattım. Ancak Kaspersky, Malwarebytes ve Bitdefender gibi güçlü antivirüs programları da dahil olmak üzere toplam 48 antivirüs programı bu dosyada trojen buldu.

Klasör içindeki diğer driver dosyalarında ise bir sorun olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 80312Ekli dosyayı görüntüle 80313
Hocam ana bilgisayarımda dosyayı indirdikten sonra Windows Defender virüs uyarısı verip dosyayı sildi.
Bende yan bilgisayarımdan Defender’ı geçici olarak kapatarak indirdim ve arşivi klasöre çıkardım.
Ardından Defender’ı açıp klasör taraması yaptım.
Tarama sonrası wlan klasörü içinde yer alan DriverToolkitInstaller.exe dosyasında virüs buldu.
Belki false positive olabileceğini düşünerekten dosyayı VirusTotal sitesine yükleyip tarattım. Ancak Kaspersky, Malwarebytes ve Bitdefender gibi güçlü antivirüs programları da dahil olmak üzere toplam 48 antivirüs programı bu dosyada trojen buldu.

Klasör içindeki diğer driver dosyalarında ise bir sorun olmadı.
Anladım hocam. En yakın zamanda klasörden çıkarıp yeniden paylaşırım.

Hocam bu arada paylaştığınız driver arşivini Vestel akıllı tahtalar ile birlikte verilen CD'den mi aldınız?
Faz1 olanları direk Faz1den aldım. Faz3 olanlarıda direk kendilerinden aldım. Faz2 ise burada bir arkadaşımız paylaşmıştı bende indirmiştim sonra onun bağlantısı ölünce yeniden google drive attım. Yani anlayacağınız başkasından geldi. Direk açıklayıp suçlamak istemedim muhtemelen farkında değildi yada virüs programları öncesi algılamadılar. Benim çalıştığım okullarda da Faz2 yoktu arkadaş okullarında var.

Faz1 olanları direk Faz1den aldım. Faz3 olanlarıda direk kendilerinden aldım. Faz2 ise burada bir arkadaşımız paylaşmıştı bende indirmiştim sonra onun bağlantısı ölünce yeniden google drive attım. Yani anlayacağınız başkasından geldi. Direk açıklayıp suçlamak istemedim muhtemelen farkında değildi yada virüs programları öncesi algılamadılar. Benim çalıştığım okullarda da Faz2 yoktu arkadaş okullarında var.
Hocam son olarak ekran kartı ve ses sürücüsü dosyası normal driver dosyasından ayıran nedir?

Hocam öncelikle emeğinize sağlık çok güzel paylaşım yapmışsınız sağ olun. Faz 3 Arçelik tahtalar için Win10 veya 11 imajı var mı?

Hocam öncelikle emeğinize sağlık çok güzel paylaşım yapmışsınız sağ olun. Faz 3 Arçelik tahtalar için Win10 veya 11 imajı var mı?
Var hocam buyurun.

Var hocam buyurun.
Teşekkür ederim hocam

hocam çok teşekkür ederiz emekleriniz için gözümden kaçtı mı bilmiyorum yeni kurulan sınıflarda hp all in one için pardus imaj var mı

ilksms
Geri