Tüketici Kredisi

Kodla Büyü

teacher_busra

Site Gezgini
Arkadaşlar bu gün öğretmenler odasında konuşuluyordu detaylarını pek duyamadım son 10 yılda tüketici kredisi kullananlardan alınan dosya masrafları iade ediliyormus yargıtay haksız kazanc oldugu icin dosya masrafını geri vermeyi onaylamıs sizlerden bunu duyan ve iadesi icin girisimde bulunan varmı nasıl bir mektup yazdınız kredi cektiginiz bankaya?paylasırsak ornegi formada iyi olur.Hepinize iyi calısmalar

böyle haberler dönüyor ortalıkta ama devletimiz neden "madem bu iş kanunsuzmuş tüm masraflar iade edilecek" diye bir kanunu çıkartamıyor..

Iste mesele dava acma.bankanin avukati da aciyor.ne yapip ediyorlar masraf ve uste alacakli cikiyorlar.benim anlamadigim su kardesim aidat ve bu konuda sartsiz surtsuz bir kanun cikarin alalim.isin icinde baska film var bence

Ben iş bankasına dilekçe ile başvurdum.32 ay önce yapılandırmıştım alınan ücretin iadesi dedim.Beni kötü müşteri ilan ettiler gönderdikleri cevapta dilerlerse toplam kredi miktarını 47000 TL kalanı peşin isteyebileceklerini ve benim koyu puntolarla yazılmış bu sözleşmeyi imzaladığımı ayriyeten 24 ay sonra kanunen zaman aşımı olduğundan bahsetmişler toplu ödeyebilme gücüm olsa uğraşırdım ama ya isterlerse diye karıştıramadım.Daha evvelde Vakıfbank exper göndermişti 400 tl mi almıştı kredi vermemişlerdi birde.Ücretimi geri istedim vermemişlerdi.Ben aldım diyen arkadaş nasıl aldı anlatırsa aydınlanırız

muallim79' Alıntı:
Ben iş bankasına dilekçe ile başvurdum.32 ay önce yapılandırmıştım alınan ücretin iadesi dedim.Beni kötü müşteri ilan ettiler gönderdikleri cevapta dilerlerse toplam kredi miktarını 47000 TL kalanı peşin isteyebileceklerini ve benim koyu puntolarla yazılmış bu sözleşmeyi imzaladığımı ayriyeten 24 ay sonra kanunen zaman aşımı olduğundan bahsetmişler toplu ödeyebilme gücüm olsa uğraşırdım ama ya isterlerse diye karıştıramadım.Daha evvelde Vakıfbank exper göndermişti 400 tl mi almıştı kredi vermemişlerdi birde.Ücretimi geri istedim vermemişlerdi.Ben aldım diyen arkadaş nasıl aldı anlatırsa aydınlanırız

hocam ödemelerin sonuna doğru isteyin o zaman.. :)

hocam alın diyorlar da ortada birşey yok.bu kadar adaletsizlik varken kimse mahkeme de lehine karar beklemez...

hocam öncelikle elindeki ödeme listesi var onunda tüketic hakem heyetine gidin orda yapılandırma ücretinizin iadesini istediğiniz söyleyin şikayet dilekçesi iimzalayacaksınız. hakem heyeti zaten sizin lehine karar verecek ve kararın birini bankaya gönderecek banka 7 yada 15 gün için de tüketici mahkemesine itiraz etmesi gerek aksi takdirde öemeyi kabul ettiği anlamına geliyor ben antalya altınkum finansbank şubesinde bu yolla 1300 tl aldım ancak aynı bankadan 3000 tl yapılandırma ücreti daha alacağım var bunun için yargıtay kararı ile tüketici mahkemesine başvuracağım.

BBNET
Geri