chopen Site Gezgini Mesajlar 63 17 Eylül 2013 #1 2013 -2014 yılı tübitak proje planını paylaştım umarım işinize yarar. Ekli dosyalar Proje_hazýrlamA.rar Proje_hazýrlamA.rar 7.5 KB · Görüntüleme: 981
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 29 Eylül 2013 #2 chopen' Alıntı: 2013 -2014 yılı tübitak proje planını paylaştım umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... .. hocam plan için teşekkürler ama keşke ayrı başlık açmak yerine daha önce açılmış başlığa ekleseydiniz de yukarıdaki gibi sorulara gerek kalmasaydı. bote22 hocam bu bir zorunluluk değil ücret almak için yapılan bir EGZERSİZ...
chopen' Alıntı: 2013 -2014 yılı tübitak proje planını paylaştım umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... .. hocam plan için teşekkürler ama keşke ayrı başlık açmak yerine daha önce açılmış başlığa ekleseydiniz de yukarıdaki gibi sorulara gerek kalmasaydı. bote22 hocam bu bir zorunluluk değil ücret almak için yapılan bir EGZERSİZ...
N nightwish Site Gezgini Mesajlar 53 2 Kasım 2013 #3 bu proje içini yani genelde egzersizler içini belge isteniyor ya her hangi bi belgesi var mı yada direk açabiliyor muyuz?
bu proje içini yani genelde egzersizler içini belge isteniyor ya her hangi bi belgesi var mı yada direk açabiliyor muyuz?