hakanyandım
Üye
Aranızda Tübitak Girişimcilik Eğitimine Katılan var mı? Sanırım resmi yazı ile kuruma bilgi geliyormuş ve katılacakları kurum belirliyormuş.
esesim26' Alıntı:İki hafta once katildim.Normal hizmet ici egitimden basvuru yapiyorsunuz.Arkadaslarin yazdigi gibi aksam saat 22:00 kadar program var.Genelde gunduz dersler aksamda farkli etkinlikler var.
katılımcı listesinde misafir-eş kabul edilmiyor hocamesinsahan' Alıntı:Hocam birkaç sorum olacaktı. Öncelikle eşimizi götürsek orada kalabiliyor mu? ayrıca kılık kıyafette zorunluluk var mı acaba?
Hocam katılıcı olarak değil sanırım orada kendi içerisinde kalma yeri en azından oraya gelsin orada kalsın o manada söyledim. Öteki gibi katılamaz o kesin..alican44' Alıntı:katılımcı listesinde misafir-eş kabul edilmiyor hocamesinsahan' Alıntı:Hocam birkaç sorum olacaktı. Öncelikle eşimizi götürsek orada kalabiliyor mu? ayrıca kılık kıyafette zorunluluk var mı acaba?
ayrıca ben aradım. yok dediler
ben yanlış anlattım hocam. katılımcı listesi yayımlanmış. oraya not düşmüşler. yanınızda misafir getirmeyin diyeesinsahan' Alıntı:Hocam katılıcı olarak değil sanırım orada kendi içerisinde kalma yeri en azından oraya gelsin orada kalsın o manada söyledim. Öteki gibi katılamaz o kesin..alican44' Alıntı:katılımcı listesinde misafir-eş kabul edilmiyor hocamesinsahan' Alıntı:Hocam birkaç sorum olacaktı. Öncelikle eşimizi götürsek orada kalabiliyor mu? ayrıca kılık kıyafette zorunluluk var mı acaba?
ayrıca ben aradım. yok dediler
serbest.esinsahan' Alıntı:hocam kıyafet serbest mi?
Sayın hocam, ilk gün sabah tanışma etkinliği düzenleniyor. Saat 10:30 gibi dersler başlıyor.bilo' Alıntı:bu seminerin idareciler kısmı var..pazartesi sabah giriş yapılıyorsa sıkıntı çıkıyormu..ikincisi tüssideye nasıl ulaşım gebze otogarda..yakınmı
Pazartesi sabah giriş yapmanızda sorun olmaz. Harcırah olarak seminerin sonunda 60-70 TL arasında iki günlük yevmiye ödeniyor. Sizden IBAN numaranız alınıyor oraya da sanırım bilet ve taksi paraları ödeniyor. Yeme, içme ve kalma için cebinizden para çıkmıyor. Kısaca bedavaya gidip, yiyip, içip geliyorsunuz.bilo' Alıntı:o zaman pazar günü gidelim sabahtan yorucumu olur acaba..harcırah falan veriliyormu acaba bu seminerde