Arkadaşlar varsa buraya ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler Hocam.. Peki bütçeyi yazıyoruz ama sonradan değişiklik olduğunda sıkıntı olur mu? Hani projeye son anda ekleme-çıkarma yaparsak?Ben kendi okul için hazırlamıştım. Ekte bulabilirsiniz.
İyi çalışmalar..
Ben okulun toplam tahmini gideri görmek için istedim. Tubitak sistemine para bilgisi girişi yapmıyorz.Teşekkürler Hocam.. Peki bütçeyi yazıyoruz ama sonradan değişiklik olduğunda sıkıntı olur mu? Hani projeye son anda ekleme-çıkarma yaparsak?
hocam diğer konu kapatılmış size teşekkür etmeden geçmek istemedim. site için emeğinize sağlık. çok keyifli oldu ders işlemesi. diğer haftaları da dört gözle bekliyoruz..Ben okulun toplam tahmini gideri görmek için istedim. Tubitak sistemine para bilgisi girişi yapmıyorz.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler hocam. Faydalı olabiliryorsak ne mutlu..hocam diğer konu kapatılmış size teşekkür etmeden geçmek istemedim. site için emeğinize sağlık. çok keyifli oldu ders işlemesi. diğer haftaları da dört gözle bekliyoruz..
kesinlikle hocam ders sonu değerlendirme soruları da çok iyi düşünülmüş.. çok sağolun inşallah ikinci dönem de eklersinizGüzel yorumlarınız için teşekkürler hocam. Faydalı olabiliryorsak ne mutlu..