Selam arkadaşlar. Onaylanan projeler ile ilgili, e-imza işlemleri ne zaman başlar? bir bilgisi olan var mı? E-imza alıpta sistemden giriş yapabilen var mı? bizde imzala butonu çıkmıyo? henüz sistemi açmadılar mı acaba?
aldık ve bekliyoruzSüreç henüz açıklanmadı.Şu anda yapmamız gereken e-imzayı alıp beklemek.
Süreç başladı son tarih: 15.01.2019 23:59:00Selam arkadaşlar. Onaylanan projeler ile ilgili, e-imza işlemleri ne zaman başlar? bir bilgisi olan var mı? E-imza alıpta sistemden giriş yapabilen var mı? bizde imzala butonu çıkmıyo? henüz sistemi açmadılar mı acaba?
Hocam müdür ve yürütücü aynı e imzayı kullanıyor değil mi?Ben de müdür ve kendi adıma imzalama işlemlerini tamamladım arkadaşlar.
Müdürün ayrı bir e imzası olmasına gerek var mıHocam müdür ve yürütücü aynı e imzayı kullanıyor değil mi?
Hocam Müdür okulun e imzasını kullanıyor değil mi? Yoksa yeni bir e imza mı alıyorlar.İlk defa yapıyoruz cahilliğimi maruz görün,Ben de müdür ve kendi adıma imzalama işlemlerini tamamladım arkadaşlar.
Bir kişide bir e-imza olur hocam zaten.. Nüfus Cüzdanı gibi düşün. Okul için kullandığı e-imzayı kullanacak yani.Hocam Müdür okulun e imzasını kullanıyor değil mi? Yoksa yeni bir e imza mı alıyorlar.İlk defa yapıyoruz cahilliğimi maruz görün,
Hayır hocam e-imzalarımız ayrı.Hocam müdür ve yürütücü aynı e imzayı kullanıyor değil mi?
Est hocam müdür ve müdür yardımcılarının dys sisteminden dolayı e - imzaları zaten mevcut. O yüzden yeniden almıyorlarHocam Müdür okulun e imzasını kullanıyor değil mi? Yoksa yeni bir e imza mı alıyorlar.İlk defa yapıyoruz cahilliğimi maruz görün,
Çok teşekkür ederim Hocam, hallettik sonundaEst hocam müdür ve müdür yardımcılarının dys sisteminden dolayı e - imzaları zaten mevcut. O yüzden yeniden almıyorlar
Teşekkür ederim hocamBir kişide bir e-imza olur hocam zaten.. Nüfus Cüzdanı gibi düşün. Okul için kullandığı e-imzayı kullanacak yani.
Aynı sorunla bende uğraşıyorumArkadaşlar ben e-imza yaptım ama müdürün e-imza işlemini yaparken "smart card is not accessible" hatası alıyorum 2 farklı bilgisayarda da aynı hatayı aldım, sürücüleri ve javaları değiştirdim ama yine sorun çözülmedi. (Tarayıcı da değiştirdim) başka yapabileceğim bir şey var mı?
aynenAynı sorunla bende uğraşıyorum