TÜV araç muayenede "borcu yoktur" alıyormuyuz?

Kodla Büyü

alfa-turk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
araç muayenesine giderken eskiden vergi dairesinden borcu yoktur alıyorduk. bi ara kalktı falan dediler, TÜV de online sorguluyorlarmış. son durum nedir?

alfa-turk' Alıntı:
araç muayenesine giderken eskiden vergi dairesinden borcu yoktur alıyorduk. bi ara kalktı falan dediler, TÜV de online sorguluyorlarmış. son durum nedir?
Benim bildiğim sorguluyorlar borcu varsa muayene etmiyorlar şahsen ben muayene ettirmeden önce pulumu yatırıp gitmiştim bana orda sorun çıkarsınlar istemedim. Birde randevu almayı unutmayın e-devlet üzerinden randevu alıyorsunuz size verilen saatten 15 dk önce orda olursanız işinizi sorunsuz halledip evinize geliyorsunuz.

E-DEVLET RANDEVUSU OLDUĞUNU Zannetmiyorum
Öyle olsa herkes e devlet şifresi almak zorunda kalırdı.
TÜV sitesine giriniz orada randevu bölümüolacak ruhsatınız ve son muayene kartınız elinizde bulunsun.

GRİNGO' Alıntı:
TÜV sitesine giriniz orada randevu bölümüolacak ruhsatınız ve son muayene kartınız elinizde bulunsun.
Var sayın hocam, bizzat e-devlet üzerinden randevu alıp gitmiştim iyikide randevu alıp gitmişim yoksa ertesi güne bana sıra gelmezdi. TÜV'de öncelik randevu alanlardadır bilginiz olsun.

hasari' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
Var sayın hocam, bizzat e-devlet üzerinden randevu alıp gitmiştim iyikide randevu alıp gitmişim yoksa ertesi güne bana sıra gelmezdi. TÜV'de öncelik randevu alanlardadır bilginiz olsun.
RANDEVU VAR
BENDE ALDIM TÜV SİTESİNDEN E_DEVLET ŞİFRESİ VE TURKİYE.GOV.TR SİTESİ İLEDE İŞİMİZ OLMADI.
TÜV SİTESİ E_DEVLET ŞİFRESİ OLMADAN İNTERAKTİF OLARAK BİLGİLERİ KONTROL EDİP RANDEVU ALMAYI SAĞLIYOR:

GRİNGO' Alıntı:
hasari' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
RANDEVU VAR
BENDE ALDIM TÜV SİTESİNDEN E_DEVLET ŞİFRESİ VE SİTESİ İLEDE İŞİMİZ OLMADI.TÜV SİTESİ E_DEVLET ŞİFRESİ OLMADAN İNTERAKTİF OLARAK BİLGİLERİ KONTROL EDİP RANDEVU ALMAYI SAĞLIYOR:
Olabilir hocam, ben TÜV sitesine bakmamıştım direk e-devlet üzerinden almıştım.

E-DEVLET ŞİFRESİ
SANIRIM ŞAHSA ÖZEL
ARABA BAŞKASININ ÜZERİNE OLABİLİYOR
BENDE ALMAK İSTERİM AMA;

SANIRIM 3 AYDA BİR ve SON 3 TANESİ AYNI OLMAMAK ÜZERE ŞİFRE DEĞİŞTİRİYORSUNUZ
BU SIK ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİNDE ŞİFRE UNUTMASI MEYDANA GELİRSE 10 TL VE YENİ ŞİFRE
YANLIŞIM VARMI

GRİNGO' Alıntı:
E-DEVLET ŞİFRESİ
SANIRIM ŞAHSA ÖZEL
ARABA BAŞKASININ ÜZERİNE OLABİLİYOR
BENDE ALMAK İSTERİM AMA;

SANIRIM 3 AYDA BİR ve SON 3 TANESİ AYNI OLMAMAK ÜZERE ŞİFRE DEĞİŞTİRİYORSUNUZ
BU SIK ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİNDE ŞİFRE UNUTMASI MEYDANA GELİRSE 10 TL VE YENİ ŞİFRE
YANLIŞIM VARMI
Arabanın ruhsatı olduktan sonra sorun olmaz. E-devletle ilgili bilgileriniz doğru onaylıyorum. :)

daha 2 ay önce gittim muayeneye, internetten randevu aldım, istersen call center'dan da alınabiliyor sanırım. hiçbir belgeye gerek yok (ruhsat yeterli), saatin geldiğinde seni çağırıyorlar. önce egsoz muayenesi sonra diğer muayeneleri yaptırıp en fazla 1 saat içinde çıkıyorsun. randevusuz sakın gitme derim çok kalabalık oluyor.

birkaç ay önce yaptırdım. randevü almayı planlıyordum. Çarşıya indim kapanmasına 1 saat vardı şansımı denemek istedim. Sordum borcu yok kağıdı istemediler. fazla sıra da yoktu. Aracımda sıkıntı yoktu zaten yarım saat sürmedi verdiler.

BBNET
Geri