Benim bildiğim sorguluyorlar borcu varsa muayene etmiyorlar şahsen ben muayene ettirmeden önce pulumu yatırıp gitmiştim bana orda sorun çıkarsınlar istemedim. Birde randevu almayı unutmayın e-devlet üzerinden randevu alıyorsunuz size verilen saatten 15 dk önce orda olursanız işinizi sorunsuz halledip evinize geliyorsunuz.alfa-turk' Alıntı:araç muayenesine giderken eskiden vergi dairesinden borcu yoktur alıyorduk. bi ara kalktı falan dediler, TÜV de online sorguluyorlarmış. son durum nedir?
Var sayın hocam, bizzat e-devlet üzerinden randevu alıp gitmiştim iyikide randevu alıp gitmişim yoksa ertesi güne bana sıra gelmezdi. TÜV'de öncelik randevu alanlardadır bilginiz olsun.GRİNGO' Alıntı:E-DEVLET RANDEVUSU OLDUĞUNU Zannetmiyorum
Öyle olsa herkes e devlet şifresi almak zorunda kalırdı.
TÜV sitesine giriniz orada randevu bölümüolacak ruhsatınız ve son muayene kartınız elinizde bulunsun.
RANDEVU VARhasari' Alıntı:Var sayın hocam, bizzat e-devlet üzerinden randevu alıp gitmiştim iyikide randevu alıp gitmişim yoksa ertesi güne bana sıra gelmezdi. TÜV'de öncelik randevu alanlardadır bilginiz olsun.GRİNGO' Alıntı:E-DEVLET RANDEVUSU OLDUĞUNU Zannetmiyorum
TÜV sitesine giriniz orada randevu bölümüolacak ruhsatınız ve son muayene kartınız elinizde bulunsun.
Olabilir hocam, ben TÜV sitesine bakmamıştım direk e-devlet üzerinden almıştım.GRİNGO' Alıntı:RANDEVU VARhasari' Alıntı:Var sayın hocam, bizzat e-devlet üzerinden randevu alıp gitmiştim iyikide randevu alıp gitmişim yoksa ertesi güne bana sıra gelmezdi. TÜV'de öncelik randevu alanlardadır bilginiz olsun.GRİNGO' Alıntı:E-DEVLET RANDEVUSU OLDUĞUNU Zannetmiyorum
BENDE ALDIM TÜV SİTESİNDEN E_DEVLET ŞİFRESİ VE SİTESİ İLEDE İŞİMİZ OLMADI.TÜV SİTESİ E_DEVLET ŞİFRESİ OLMADAN İNTERAKTİF OLARAK BİLGİLERİ KONTROL EDİP RANDEVU ALMAYI SAĞLIYOR:
Arabanın ruhsatı olduktan sonra sorun olmaz. E-devletle ilgili bilgileriniz doğru onaylıyorum.GRİNGO' Alıntı:E-DEVLET ŞİFRESİ
SANIRIM ŞAHSA ÖZEL
ARABA BAŞKASININ ÜZERİNE OLABİLİYOR
BENDE ALMAK İSTERİM AMA;
SANIRIM 3 AYDA BİR ve SON 3 TANESİ AYNI OLMAMAK ÜZERE ŞİFRE DEĞİŞTİRİYORSUNUZ
BU SIK ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİNDE ŞİFRE UNUTMASI MEYDANA GELİRSE 10 TL VE YENİ ŞİFRE
YANLIŞIM VARMI
Bu da yerine göre değişiyor, saygılar.cagdas' Alıntı:Randevusuz sakın gitme derim çok kalabalık oluyor.