KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 20 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar malum bugün sistem açıldı. Ben de siteme giriş yapıyorum. fakat bir yerde bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ekli dosyalar 2017-06-20_23-40-36.png 28.7 KB · Görüntüleme: 271
Arkadaşlar malum bugün sistem açıldı. Ben de siteme giriş yapıyorum. fakat bir yerde bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
bucepholus Aktif Üye Mesajlar 162 20 Haziran 2017 #3 "Paranın tamamı fuar için harcanmıştır." yazmıştım ben.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 21 Haziran 2017 #4 bucepholus' Alıntı: "Paranın tamamı fuar için harcanmıştır." yazmıştım ben. Genişletmek için tıkla ... hocam ben de öyle yazdım. o zaman doğrudur hocam...teşekkürler...
bucepholus' Alıntı: "Paranın tamamı fuar için harcanmıştır." yazmıştım ben. Genişletmek için tıkla ... hocam ben de öyle yazdım. o zaman doğrudur hocam...teşekkürler...
A aekoydemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 21 Haziran 2017 #5 Ödeneğin tamamı harcanmıştır yazdım ben. Gerçi altta buton var tamamını harcadım diye, bir daha niye yazıyorsak açıklamayı oda enteresan.
Ödeneğin tamamı harcanmıştır yazdım ben. Gerçi altta buton var tamamını harcadım diye, bir daha niye yazıyorsak açıklamayı oda enteresan.