Symbol ve era yorumlarınız.

Kodla Büyü
Era symbolden daha iyi. Select donanım era nın en üst donanımı. Satan arkadaşta öğretmen galiba fiyat o Yüzden yüksek. :)

35000 liraya symbol ve ibiza nın sıfırı alınabiliyorken. Benzinli Araçlara bu fiyatı biçenlere anlam veremiyorum.

frtmr' Alıntı:
Era symbolden daha iyi. Select donanım era nın en üst donanımı. Satan arkadaşta öğretmen galiba fiyat o Yüzden yüksek. :)

35000 liraya symbol ve ibiza nın sıfırı alınabiliyorken. Benzinli Araçlara bu fiyatı biçenlere anlam veremiyorum.
35 bine sifir araba kalmadi hocam 40 binden basliyor fiyatlar

Hocam sorunlu arabalarin plakasini genelde gizliyorlar. Ben de araba ararken arabadan iyi anlayan bir abimin tavsiyesiydi.

bilisimci44' Alıntı:
Hocam sorunlu arabalarin plakasini genelde gizliyorlar. Ben de araba ararken arabadan iyi anlayan bir abimin tavsiyesiydi.
Ben sizinle aynı fikirde değilim. Araç alacağınız zaman zaten hem plaka hemde şase numarasını veriyorlar. Vermezlerse o zaman sıkıntı vardır. Benimde fikrim bu yöndedir.

arkadaşlar fikir ve önerileriniz için tşk.

ancak öğrenmek istediğim,

2011 symbol ve era 40000-50000 km arası boyasız arac ne kadara alınırsa fena sayılmaz.

eranın fiyatı çok yüksek era lpg li kullandım arkdaş clio sıfır almıştı fren,direksiyon yumuşaklığı bariz era üstün 24-25 temiz lpgli düşük km era bulursun select gerek yok team bile yeterli clio lardan konforlu yakıt aynı her zaman hyundai era tercihim. clio birde fransız yani fransız bizi sevmez bende pek hoşlaşmam

2007 Era VGT Select dizel kullanıyorum Era dizeli kesinlikle tavsiye ederim performansı kendi gurubundaki araçlara fark atar 235 torku, 110 bg motoru ile gerçekten tatmin edici..

clio ile era kıyaslamasında kesinlikle era derim hocam. kendi sınıfındaki en güçlü ve atik bir motora sahip. ayrıca uzun ömürlü. Özellikle crdi motor harika. kullanan bilir.

BBNET
Geri