Suzuki sx4 s-cross

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
otomobil tutkunlarına bir sorum olacak. Crossover tür bir araç almayı düşünüyoruz...
Bu aracın alınıp alınmayacağı konusunda fikirlerinize, önerilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var baya dolu dolu bir araç ama emsalleri ile karşılaştırdığınızda biraz pahalı gibi geldi.
benzinli düz vites 59.900 Mesela Kia sportage 65.500 ile nissan qq 71.000 ile karşılaştırınca

Suzuki-SX-4-S-Cross-4.jpg

2013_kia_sportage_series_ii_overseas_01-0613.jpg

nissan_qashqai1.jpg

nissan qq kullandım memnun kalmadım. şimdi bende düz benzinli Hyundai İX35 style plus APA var. Çok memnunum. Araba da yok yok.. 135 beygir gücünde. sadece amortisörleri biraz sert.

Bende kia derim kısmetse ev borcu bitsin alacağım da bende şimdi dizel araba var alıştım az yakan arabaya 10-13 lt beni üzecek gibi ama gülü seven dikenine katlanacak artık

paylaşımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum
evet belki çok yakıyor ama dolu dolu özellikleri olan 1.6 gsl plus kia sportage dan yana tercihimizi kullanmaya karar verdik eksik olmayın

Yalnız_Kurt' Alıntı:
evet belki çok yakıyor ama dolu dolu özellikleri olan 1.6 gsl plus kia sportage dan yana tercihimizi kullanmaya karar verdik eksik olmayın

Hayırlı olsun şimdidden hocam güle güle binin hangi rengini nerden kaça alacaksınız baktınız mı. ilerde alacak biri olarak hocam kullandıktan sonra yorumlarınızı da bekliyorum...

Bende 10 gün önce ix35 style plas APA aldım. araba çok iyi. donanım ve konfor açısından eksiği yok. Yakıtı da kasasına göre (1.5 ton) çok iyi. en azından bir test sürüşü yapın.

pegasus777' Alıntı:
Yalnız_Kurt' Alıntı:

Hayırlı olsun şimdidden hocam güle güle binin hangi rengini nerden kaça alacaksınız baktınız mı. ilerde alacak biri olarak hocam kullandıktan sonra yorumlarınızı da bekliyorum...

sağolun Allah herkese nasip etsin inşallah gönlünün muradını
3 ilden fiyat aldık aşağı yukarı aynı rakamları buluyor biz beyaz renk istedik
navigasyon ve arka koltuk kafalıklarına multimedya da yaptırıyoruz bakalım 66.500 gibi bir rakama olacak sanırım

phpcoder' Alıntı:
Bende 10 gün önce ix35 style plas APA aldım. araba çok iyi. donanım ve konfor açısından eksiği yok. Yakıtı da kasasına göre (1.5 ton) çok iyi. en azından bir test sürüşü yapın.

evet test sürüşünü yaptık size de hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bir ara ix35 yada sportage almayı düşünmüştüm sonradan vazgeçtim. Kısmetimizde auris varmış. Prins bayisinde lpg montajı yapılırken sportage vardı sahibiyle sohbet ettik çok yakıyor dedi 6000 km deymiş araç. Lpg kaça taktırıyorsun dedim 6500 TL dedi :) hayırlı olsun dedim artık. Suzuki de standart 1.6 motor var bildiğim kadarıyla.

stradivarius' Alıntı:
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bir ara ix35 yada sportage almayı düşünmüştüm sonradan vazgeçtim. Kısmetimizde auris varmış. Prins bayisinde lpg montajı yapılırken sportage vardı sahibiyle sohbet ettik çok yakıyor dedi 6000 km deymiş araç. Lpg kaça taktırıyorsun dedim 6500 TL dedi :) hayırlı olsun dedim artık. Suzuki de standart 1.6 motor var bildiğim kadarıyla.

Auris kaç model? hangi paket? kaça aldın hocam? bende auris bakıyorum, merak ettim.

Kia Sportage 2013 ecodynamic 100 km de 7.3 lt. sarfiyat var şu an itibari ile ötv zamlarından önce almıştık çok şükür yaklaşık 8000 TL bindi üzerine

konuda lpg bahsi geçince yazmak istedim, böyle araçlar alıpta lpg taktırana da uyuz oluyorum, 70 bin lira verip üst sınıf denilebilecek araba alıyor, yakacağı yakıtta 3-5 kuruş tasarruf etmeye çalışıyor bunu anlayamıyorum.
vallahi ben öyle bi aracı benzinliğe yanaştırıp 50 liralık lpg demeye utanır, asgari ücretle çalışan pompacı kardeşimden küfür yemeye çekinirim :?
bir de lpg kapağı görünmesin diye kapağı arabanın altına yaptırıyorlarya o da ayrı bi ironi :D

:puhaha:
hgx2' Alıntı:
konuda lpg bahsi geçince yazmak istedim, böyle araçlar alıpta lpg taktırana da uyuz oluyorum, 70 bin lira verip üst sınıf denilebilecek araba alıyor, yakacağı yakıtta 3-5 kuruş tasarruf etmeye çalışıyor bunu anlayamıyorum.
vallahi ben öyle bi aracı benzinliğe yanaştırıp 50 liralık lpg demeye utanır, asgari ücretle çalışan pompacı kardeşimden küfür yemeye çekinirim :?
bir de lpg kapağı görünmesin diye kapağı arabanın altına yaptırıyorlarya o da ayrı bi ironi :D

BBNET
Geri