Surre Mobilyadan uzak durun

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Aldığımız yatak odasının kızağında bir sorun oluştu kendilerini bu konuyla ilgili aradığımızda çocuğunu azarlar gibi beni ve eşimi azarladılar defalarca sorunu belirmeme rağmen 3 ay kadar beni beklettiler en az 30 defa kendilerini aradım ürün imalattan kalktı, biz oraya gelmeyiz deyip en sonunda kestirip attılar bu 3 ay zarfında garanti süresini de doldurmuş oldular. Yasal yollardan önümü kestikleri gibi her seferinde insanlık dışı muamele yaptılar. Bize fahiş fiyatla sattıkları mobilyalar elimizde kaldı. Bizi kendi paramızla rezil ettiler. Buraya yazmamın nedeni bizim gibi başka kimse mağdur olmasın.
Bize ürünü satan ve mağdur eden Surre Mobilya Kahramanmaş şubesidir. Aklınız varsa uzak durun. Biz yaşadık başka kimse yaşamasın.

Mobilyaları sağlamdır diye güvendik aldık nereden bilebilirdir böyle bir anlayışları var. Utanmadan telefonun karşısında bana söylediklerini duysanız.
Bizi rezil ettiler başkaları olmasın.

geçmiş olsun hocam. bazı esnafları anlamak mümkün değil. bidaha gelmeyin diye ellerinden geleni yapıyorlar...!

tüketici hakem heyetine basvurdunuz mu hocam. Elinizde faturanız varsa belli bir garanti süresi olmak zorunda

technolog' Alıntı:
tüketici hakem heyetine basvurdunuz mu hocam. Elinizde faturanız varsa belli bir garanti süresi olmak zorunda
2 seneyi oyalayarak geçirttiler. Öyle olmasa ben bilirdim ne yapacağı mı?

BBNET
Geri