ilon' Alıntı:
nasılda hemen ağzını bozuyorsun yahu! namert diyenin kendisi namerttir.
madem öyle değilsin sen neden üstüne alınıyorsun?! İranın bu açıkalmalarına hak vermek desteklemektir bence!
İsrail muhalifleri destekleseydi esed şimdiye kadar çoktaan giderdi....Türkiyeden başka destekleyen yok muhalifleri.
Muhalif görüşlü birinin başbakan olması mı

Batmakta olan gemiden kaçan fareler onlar
Namert demek ağız bozmak değildir. Bırakın şu faziletfuruşluğu artık yahu. Namertliği nasıl ifade edeceğiz. Sessiz sinamayla mı? Ayrıca bir şahıs için değil, bir davranış için kullanıyorum namert ifadesini. Dikkat ediniz.
Ben Esad taraftarı falan değilim arkadaşım. Suriye'de olan olayların Türkiye'ye zarar vereceğini söylemek NEDEN ESAD TARAFTARI OLMAK zannediliyor. İrancı olmak zannediliyor.
Üstüme alındığımdan değil, Suriye ile ilgili olayların Türkiye'ye zarar verecek yönlerini söyleyenlere hemen Esad veya İran yanlısı yaftası yapıştırılması suretiyle ŞARK KURNAZLIĞI YAPILMASINA kızıyorum ben. Yoksa üzerime alındığım falan yok. Esad'ı ben öpmedim. Esad'ı öpenler, şimdi de öptürenler düşünsün.
Batmakta olan gemiden kaçanlar neden muhaliflerle birlikte pozlar versin, onlarla birlikte hareket etsin, çekildim, gittim derdi olur biterdi.
Esad'ın ordusunda, hükümetinde, meclisinde Sünnisi de var, Alevisi de. Katliam yapanlar arasında Sünnisi de var, Alevisi de. Katlima uğrayanlar arasında Sünnisi de var, Alevisi de. Nusayri falan değil, Alevi. Oradaki insanlar kendilerine Alevi diyorlarmış, saygı duyalım onların kendi ifadelerini kullanalım.
Bu fitneyi eleştirmek Esadcılıksa ben Esadçıyım.
İsrail yardım etmiyormuş,
her şeyin arkasında İsrail'i, Siyonizmi, Masonları vs. gören sizler
bugün neden Suriye'deki olayların arkasında İsrail'i görmüyorsunuz?