toprak60' Alıntı:okul başladığından beri bende bu sorunla ugrasıyorum, çok canım sıkıldı
müdür bey ikide bir çağırıyor.
zil 2 kere çalıyorsa 1 kere çalmıyor
ne yapmak gerekiyor arkadaşlar? bir çözüm önerisi olan var mı ?(bu arada XP kullanıyorum)
omd' Alıntı:toprak60' Alıntı:okul başladığından beri bende bu sorunla ugrasıyorum, çok canım sıkıldı
müdür bey ikide bir çağırıyor.
zil 2 kere çalıyorsa 1 kere çalmıyor
ne yapmak gerekiyor arkadaşlar? bir çözüm önerisi olan var mı ?(bu arada XP kullanıyorum)
amfiyi bir servise kontrol ettirin, bir de kasadan amfiye giden kabloyu ölçtürün.
serdengecti' Alıntı:windows xp lite (hafifletilmiş ) versiyondur. içeriğinde eylül 2011 e kadar çıkan güncellemeler dahil edilmiştir. güncel satalar eklenmiştir. uzakdoğu dilleri , el ile kurulum yüksektme , örnek müzikler vs çıkarılmıştır. işletim sistemi stabil çalışmaktadır. ilk kurulumda 90-100 mb ram kullanır sadece. lablarda ve eski bilgisayarda kullanılmasını tavsiye ediyorum
windows xp lite stabil sürüm
toprak60' Alıntı:hocam muhtemel çözüm şudur
aklıma evde geldi, okula geçince deneyeceğim.
zil programında girdiğimiz saatler şu formatta _ _ : _ _ (mesela 09:03)
ama modifiyeli ya da değiştirilmiş işletim sistemlerinin bazılarında köşedeki sistem saati şu formatta olabiliyor _ : _ _( mesela 9:03)
denetim masası / bölge ve dil seçeneklerinden / saat kısmında ki formatını _ _ : _ _ bu şekilde ayarlarsak sorun düzelecek sanırım...
zaten 10 a kadar çalışmamasının sebebi de buydu (tabii tahminim doğruysa)
toprak60' Alıntı:hocam muhtemel çözüm şudur
aklıma evde geldi, okula geçince deneyeceğim.
zil programında girdiğimiz saatler şu formatta _ _ : _ _ (mesela 09:03)
ama modifiyeli ya da değiştirilmiş işletim sistemlerinin bazılarında köşedeki sistem saati şu formatta olabiliyor _ : _ _( mesela 9:03)
denetim masası / bölge ve dil seçeneklerinden / saat kısmında ki formatını _ _ : _ _ bu şekilde ayarlarsak sorun düzelecek sanırım...
zaten 10 a kadar çalışmamasının sebebi de buydu (tabii tahminim doğruysa)
edaysu' Alıntı:bende xpde sorun yoktu ama win 7 kurduk dün bilgisayar şimdi çalıştırmak için tıkladığımda "MSVBVM50.DLL" dosyası eksik diyor ve programı yeniden yüklemeyi deneyin diyor. yeniden yüklemeye çalıştığımda veya silmeye çalıştığımda hep aynı uyarı çıkyor ne yapmalıyım![]()
İlgili dosyayı aşağıdaki linkten veya bu mesajdaki ekten indiripedaysu' Alıntı:bende xpde sorun yoktu ama win 7 kurduk dün bilgisayar şimdi çalıştırmak için tıkladığımda "MSVBVM50.DLL" dosyası eksik diyor ve programı yeniden yüklemeyi deneyin diyor. yeniden yüklemeye çalıştığımda veya silmeye çalıştığımda hep aynı uyarı çıkyor ne yapmalıyım![]()