station vagon araba tavsiyesi

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bagaj hacmi büyük olan
c max, verso, turan, zafira, scenic gibi modellere bakıyorum.

22 bin ile 26 bin arası bir araba düşünüyorum

sizden bu arabaları kullanan varmı
hangisi iyi
yakıt olarak, bagaj hacmi olarak, kullanım rahatlığı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam 2006 Cmax ve Zafiraları o fiyata bulabilirsiniz. Biraz daha çıkarsanız temiz Touran bulursunuz. Scenic hariç diğerleri daha iyi. Zafiralarda tüp sorunu var diye biliyoorum. Benim de tarzım bunlar olduğu için araştırdım. Seneye belki sıfır Seat Altea alrıım diyorum.

2002 Versom vardı. Taş gibi arabaydı. İçlerinde en az yakacak ve en az masraf çıkartacak da odur bence. Tavsiye ederim.

gazili' Alıntı:
nasıl bir tüp sorunu var acaba
bilginiz varmı
Hocam Ford,Opel Chevrolet marka araçlarda tüp sibop eritiryormuş diğerlerine göre
özellikle Zafira'da bu sorun daha çok öne çıkıyormuş ki bu sadece duyum.Bende tüplü FOrd var sibop eritti yaklaşık 2000tlya tamir ettirdim.

Okuldan bir arkadaşta Zafira var 2005-2006 model civarı sanırım. Tüplü yakıtının uygun olduğunu söylemişti. Arabayı çok kullandım atak konforlu bir araç, arka koltuklarda geniş ve rahattı hatırladığım kadarıyla.. Okula toplamda 8 kişi geliş gidiş yapıyorlardı araçla :)

hocam yeni seat ibiza st aldım. style paketli olanından. 33.000 tl yakınlarda seat bayisi varsa gidip bi incelemeni tesiye ederim. araba station ama hiç o station kabalığı yok. bende senin gibi önce 2. ellere baktım daha sonra o kadar para vereceğime biraz daha fazla verir sıfır alırım diye düşündüm.

BBNET
Geri