G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 12 Mart 2013 #1 Arkadaşlar birçok pc'ye bu yazılımı yüklememe rağmen, bugün pc'nin birinde aşağıdaki hatayı aldım... Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Çözüm önerileriniz nelerdir? Ekli dosyalar hata_mesaji.png 84 KB · Görüntüleme: 939
Arkadaşlar birçok pc'ye bu yazılımı yüklememe rağmen, bugün pc'nin birinde aşağıdaki hatayı aldım... Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Çözüm önerileriniz nelerdir?
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 12 Mart 2013 #2 Yok mu arkadaşlar böyle bir hatayla karşılaşan? Bu arada yazılımı notebooka kurarken alıyorum hatayı...
Yok mu arkadaşlar böyle bir hatayla karşılaşan? Bu arada yazılımı notebooka kurarken alıyorum hatayı...
SerkanF1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 20 Mart 2013 #3 Aynı problem bizde de var. 20ye yakın bilgisayara kurdum ama 4-5 bilgisayarda aynı hatayı veriyor. Çözüm yolu bulabilen var mı...
Aynı problem bizde de var. 20ye yakın bilgisayara kurdum ama 4-5 bilgisayarda aynı hatayı veriyor. Çözüm yolu bulabilen var mı...
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 24 Mart 2013 #4 Hocam hata veren bilgisayarların işletim sistemleri nedir? Benim karşılaştığımınki win 7 home basic...
Hocam hata veren bilgisayarların işletim sistemleri nedir? Benim karşılaştığımınki win 7 home basic...
SerkanF1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 24 Mart 2013 #5 Problem İşletim Sisteminden kaynaklanıyormuş. Servis Pack 1 olan işletim sistemine yüklenmiyor. SP2 veya SP3 kurmanız gerekiyor...
Problem İşletim Sisteminden kaynaklanıyormuş. Servis Pack 1 olan işletim sistemine yüklenmiyor. SP2 veya SP3 kurmanız gerekiyor...
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 25 Mart 2013 #6 Hocam evdeki pc win 7 pro haliyle de services pack 1 yüklü ama onda hata vermedi... :?:
Y yildizbote Site Gezgini Mesajlar 66 11 Mayıs 2013 #9 Aynı hatayı ben de alıyorum Sorunu çözebilen var mı acaba :?: