F firfir36 Aktif Üye Mesajlar 243 28 Aralık 2012 #1 Merhaba arkadaşlar BTR'yim üniversiteden stajyer öğrenci gelirse ek ders ne kadar alırım? Okul müdürüne ne kadar ek ders yazılır?
Merhaba arkadaşlar BTR'yim üniversiteden stajyer öğrenci gelirse ek ders ne kadar alırım? Okul müdürüne ne kadar ek ders yazılır?
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 28 Aralık 2012 #2 6 saat görevli öğretmene yazılıyor. müdürede ücret yazılıyomu? neden yazılsınki müdüre?
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,799 28 Aralık 2012 #3 Hocam ben 3 yıldır yapıyorum. Bize haftalık 6 saat idarecilere 2 şer saat. Toplam 14 hafta. Saat ücreti 9,5 tl. Bir dönemde elinize 765 tl geçer. Tabi öğrencileri açıkgöz okullar kapmazsa...
Hocam ben 3 yıldır yapıyorum. Bize haftalık 6 saat idarecilere 2 şer saat. Toplam 14 hafta. Saat ücreti 9,5 tl. Bir dönemde elinize 765 tl geçer. Tabi öğrencileri açıkgöz okullar kapmazsa...
F firfir36 Aktif Üye Mesajlar 243 28 Aralık 2012 #4 İyiymiş ya üniversiteden iletişime geçmek lazım tabi.Bebelere format atmayı falan öğreteyim de kasa açmadan mezun olmasınlar)
İyiymiş ya üniversiteden iletişime geçmek lazım tabi.Bebelere format atmayı falan öğreteyim de kasa açmadan mezun olmasınlar)
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,799 28 Aralık 2012 #5 Öğrencilerin birşey öğrenmeye niyeti yok gibi görüyorum hemen 1-2 saat girip kaçma peşindeler. Kpss onlar için daha önemli yada kaytarmak. Bence okulu biraz ciddiye alsalar 4 yılda öğrendiklerinin üzerine çok güzel kaymak olacak ama nerdee.
Öğrencilerin birşey öğrenmeye niyeti yok gibi görüyorum hemen 1-2 saat girip kaçma peşindeler. Kpss onlar için daha önemli yada kaytarmak. Bence okulu biraz ciddiye alsalar 4 yılda öğrendiklerinin üzerine çok güzel kaymak olacak ama nerdee.
F firfir36 Aktif Üye Mesajlar 243 28 Aralık 2012 #6 Ben de aynı o öğrencilerdendim ama atanınca stajın faydasını gördüm ondan yararlı bir şeyler öğrenmelerini isterim
Ben de aynı o öğrencilerdendim ama atanınca stajın faydasını gördüm ondan yararlı bir şeyler öğrenmelerini isterim