Stablize yola uygun geniş bagajlı bir araba arıyorum

Kodla Büyü

cleversahin

Site Gezgini
Hocalarım başlıkta da yazdığı gibi stablize yola uygun geniş bagajlı bir araba arıyorum. Memlekette biraz bahçemiz eşyalarımızla birlikte binek bir araç işimizi görmüyor ama şehir içerisinde daha fazla kullanıyorum. Nasıl bir araç almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Torosdan şaşmamak lazım stabilize için.. Diğerlerinin tamamı yere yakın..

Toros : Fakirin Jipi

eğer doblo, partner tarzı düşünmüyorsanız, albea derim. suspansiyon sert. bagajıda büyük. arka koltuklar pratik şekilde yatabiliyor, ön koltuklara kadar bagaj imkanı sağlıyor. hemde az yakıyor. dersen ki yerli araba istemem, havam olsun, havamı atayım. station wagon c5 ler var. altıda c4 göre yüksek. o tip bir araba düşünülebilir.

Ticari araç türünden olanlardan pek düşünmüyorum.Eğer düşünecek olursam kesinlikle citroen berlingo alırdım, alacaklara kesinlikle öneririm. Ama benim için şehir içinde daha fazla kullanacağım az yakıtlı bir araç daha iyi olur diye düşünüyorum.

alacağın araba reno clio
çok geniş bir bagaj var
araba zarar görsede problem değil parça ucuz araba ucuz bide tüp taktırırsın tamam bu iş

iki araba al
1- reno12 (toros) vur dağa taşa yansın için acımaz vergisi felan da yok
2 sehir içi sehir dısı için güvenlikli konforlu bi araba için rahat etsin

Hyundai Accent Era olabilir..hem fiyat olarak gayet uygun hemde bagajı çok geniş..23.250'den başlıyor 0'ları :+1:
Fiat Fiorino'da olabilir :wink:

Hocalarım en azından hidrolik direksiyonu ve kliması olsun aracın diye düşünüyorum, sanırım Dacia logan MCV alacağım bakalım.

BBNET
Geri