hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 562 22 Ocak 2020 #1 Merhaba Spotify uygulamasını indirip para vermeden ücretsiz kısıtlı abonelik var mı aranızda bu şekilde kullanan var mı
Merhaba Spotify uygulamasını indirip para vermeden ücretsiz kısıtlı abonelik var mı aranızda bu şekilde kullanan var mı
I inikat Misafir 22 Ocak 2020 #2 kullanabilirsin tabi ki hocam, ben takip ettiğim birkaç kişi var onları ekledim listeme arada açıp dinliyorum
kullanabilirsin tabi ki hocam, ben takip ettiğim birkaç kişi var onları ekledim listeme arada açıp dinliyorum
I ilk3r Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,289 26 Ocak 2020 #4 Dün aile üyeliğine katıldım. DH sitesinde aile üyeliği gruplarından birinin yöneticisine 1 sene anlaştık. Bir önceki grup 6 aylikdi. Tamamlandı problem olmadı şimdi bir sene ye girdik. Grup maksimum sayısı 6 kişi.
Dün aile üyeliğine katıldım. DH sitesinde aile üyeliği gruplarından birinin yöneticisine 1 sene anlaştık. Bir önceki grup 6 aylikdi. Tamamlandı problem olmadı şimdi bir sene ye girdik. Grup maksimum sayısı 6 kişi.